Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στην 3η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων καλούν οι έμποροι του Μεσολογγίου

Η 3η «Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου», το μεγαλύτερο εμπορικό και επιχειρηματικό γεγονός της πόλης του Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής Αιτωλοακαρνανίας, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της στις 20 Σεπτεμβρίου 2018. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Λιμάνι Μεσολογγίου και θα ολοκληρωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου καλεί τους εμπόρους της πόλης να συμμετάσχουν και να στηρίξουν τη διοργάνωση. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 


Η «Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» αποτελεί έναν κομβικό εκθεσιακό θεσμό τόσο για τον ίδιο τον Δήμο όσο και για ολόκληρο τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας, το εργαλείο ανάπτυξης, καινοτομίας και εξωστρέφειας, το μέσο αυτό που θα προβάλλει και θα προωθήσει τα αξιόλογα προϊόντα και υπηρεσίες του.

Από την πλευρά του ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου αναγνωρίζει τη σημασία που έχει η Έκθεση καθώς και παρόμοιες διοργανώσεις για την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων και στηρίζει τις προσπάθειες των διοργανωτών από την πρώτη κιόλας χρονιά που πραγματοποιήθηκε η Έκθεση στο Μεσολόγγι.

Στο παραπάνω πλαίσιο και με την πεποίθηση πως η συλλογικότητα επιφέρει πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα, καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν την εν λόγω διοργάνωση με την συμμετοχή τους, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτόν ένα εκθεσιακό γεγονός που δύναται να προσδώσει δυναμική και να τονώσει οικονομικά την επιχειρηματικότητα του Δήμου μας.

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button