Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Μεσολογγίου: Πρόβλημα με τους χώρους φορτοεκφόρτωσης

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου έχει διαπιστώσει ότι στον σχεδιασμό του έργου ανάπλασης της κεντρικής πλατείας Μεσολογγίου δεν υπάρχει πρόβλεψη για θέσεις φορτοεκφόρτωσης για την εξυπηρέτηση των καταστημάτων όσον αφορά τον εφοδιασμό τους από εταιρίες διανομής προϊόντων.

Με δεδομένη την αδυναμία να γίνει συνάντηση με τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου επί του παρόντος, λόγω ασθένειας του δημάρχου Κωνσταντίνου Λύρου (που θα ενημερωθει σχετικά μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες), ζητήθηκε συνάντηση με το Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου ώστε να αναδειχθεί το πρόβλημα και να καταστεί σαφής η αναγκαιότητα εισήγησης από πλευράς Συμβουλίου στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου για τη δημιουργία δύο θέσεων φορτοεκφόρτωσης πέριξ της πλατείας και μιας θέσης όπισθεν της Δημοτικής Πινακοθήκης.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε επί τόπου στον χώρο της πλατείας, την Τετάρτη 16, Μαρτίου, παρουσία του προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Κωνσταντίνου Πασιόπουλου, του αντιπροέδρου Νικόλαου Ρήγα, αντιπροσωπείας του Συμβουλίου Κοινότητας με επικεφαλής την πρόεδρο Όλγα Δασκαλή και του Ανδρέα Γκανιάτσου εκ μέρους των εταιριών διανομής.

Ακολούθησε πεζή παρατήρηση στους χαρακτηρισμένους ως πεζόδρομους της πόλης, κατά την οποία η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου υπέδειξε σημεία που θα ήταν κατάλληλα να οριστούν ως θέσεις φορτοεκφόρτωσης για τον εφοδιασμό των εκεί καταστημάτων, ώστε να υπάρξει η αντίστοιχη εισήγηση από το Συμβούλιο Κοινότητας προς τον Δήμο.

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button