Ανανέωσε ο Ράφαελ – Βλέπει Πιπίνη για αριστερά

Αίσιο  τέλος  είχε η περίπτωση της ανανέωσης  του συμβολαίου του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα του Παναιτωλικού Ράφαελ Μπρακάλι.

Μετά συζητήσεις που κράτησαν περίπου είκοσι μέρες ο Ράφαελ έστειλε πριν από λίγο το υπογεγραμμένο συμβόλαιό του στην ΠΑΕ Παναιτωλικός. Η συνεργασία των δυο πλευρών ανανεώθηκε για ακόμη ένα χρόνο κι έτσι μαζί με  την ανανέωση του Στεφανάκου που είχε γίνει πριν από λίγες μέρες, το βασικό δίδυμο των τερματοφυλάκων του Παναιτωλικού παρέμεινε το ίδιο.


Όσον αφορά την περίπτωση του Ανέν η Πράγκα τελικά αποφάσισε να που λύσει τον παίχτη και έτσι ο Παναιτωλικός δεν μπήκε καθόλου στην διαδικασία αυτής της διαπραγμάτευσης. Ο παίχτης χάθηκε από τον Παναιτωλικό και πλέον στερεύονται σε άλλες λύσεις, όπως αυτής του 30χρονου Χρήστου Πιπίνη από το ΑΠΟΕΛ. Ο παίχτης είχε απασχολήσει τον Παναιτωλικό και την περίοδο του Ιανουαρίου, τότε όμως επέλεξε την Κύπρο.

Από κει και πέρα η αγορά της Αργεντινής φαίνεται να έχει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο σε μεταγραφές του Παναιτωλικού,  που πρόκειται να γίνουν και η εβδομάδα αυτή είναι κρίσιμη για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας  του Αγρινίου που μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού για την ανανέωση του Ράφαελ:

“Στην ομάδα μας θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Ράφαελ Μπρακάλι. Ο έμπειρος βραζιλιάνος τερματοφύλακας ήρθε στον Παναιτωλικό πριν ένα χρόνο από την Πόρτο. Υπερασπίστηκε με επιτυχία την εστία σε 32 από τα 34 παιχνίδια πρωταθλήματος και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας της ομάδας. Το νέο του συμβόλαιο έχει διάρκεια ενός χρόνου.”

Γ.Μ.

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress