Γεγονότα

Αναμένοντας την ταυτοποίηση του νεκρού οδηγού στην Αμβρακιά-πιθανότερο το ατύχημα

asthenoforo

Μετά την σύγχυση που προκλήθηκε στην περιοχή του Μεσολογγίου την Τρίτη και τις αναρτήσεις  για την ταυτότητα του οδηγού του μοιραίου τζιπ που έγινε παρανάλωμα του πυρός στην επαρχιακή οδό Μελίγκοβας – Αμβρακιάς, τα πράγματα φαίνεται πως αποσαφηνίζονται ως προς την ταυτότητα του απανθρακωμένου ατόμου.

Αν και μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ο τόπος του συμβάντος, τα μέχρι τώρα στοιχεία συγκλίνουν σε γνωστό επαγγελματία του Μεσολογγίου, που από το πρωί της Τρίτης εξαφανίστηκε από την επιχείρηση του. Πρόκειται μάλιστα για άτομο που φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και πριν μερικούς  μήνες είχε εξαφανιστεί προκαλώντας ξανά κινητοποίηση στην τοπική αστυνομία.

Παράλληλα αν και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ατύχημα, πρόσκρουση δηλαδή του οχήματος αριστερά στα βράχια και ντεραπάρισμα του υγραεριοκίνητου  τζιπ δεξιά, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό του οδηγού, η ψυχολογική του κατάσταση και όσα προηγήθηκαν, οδηγεί τους αστυνομικούς στην διερεύνηση του  ενδεχομένου της αυτοκτονίας. Πιο ισχυρό σενάριο πάντως, παραμένει αυτό του ατυχήματος. Το γιατί ο άνδρας βρέθηκε σε μια τόσο ορεινή περιοχή, πιθανώς σχετίζεται με την θέληση του να επισκεφθεί το χωριό καταγωγής της μητέρας του.

Για τις αστυνομικές αρχές όμως , δεν μπορεί να υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση για την ταυτότητα του νεκρού, εάν δεν επιβεβαιωθεί αυτό επιστημονικά, δηλαδή μέσω εξέτασης DNA. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr έχει γίνει ήδη λήψη DNA από δυο στενά συγγενικά πρόσωπα του επαγγελματία, ώστε να συγκριθούν με το DNA της απανθρακωμένης σορού.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη πως κάμερες ασφαλείας στο Θέρμο έχουν καταγράψει την πορεία του τζιπ, λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης. Ακόμη ο αριθμός πλαισίου του καμένου τζιπ, συμπίπτει με αυτόν του οχήματος ιδιοκτησίας του επαγγελματία, κάτι που αποτελεί επιπλέον στοιχείο στις προσπάθειες ταυτοποίησης του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button