ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Αναμένεται και άλλη ανεξαρτητοποίηση στην παράταξη του Ν. Καραπάνου

Άλλη μια ανεξαρτητοποίηση αναμένεται εκτός από αυτή του Ανδρέα Κότσαλου στην παράταξη της πλειοψηφίας του δήμου Μεσολογγίου, όπως είχε επισημάνει η εφημερίδα “Αιχμή” του Μεσολογγίου.

Μετά την «απαλλαγή» του Ανδρέα Κότσαλου από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου, ο ίδιος δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται για λόγους πολιτικής και κοινωνικής αξιοπρέπειας και εντιμότητας.

Είναι φανερό ότι τα βέλη του στρέφονται κατά του δημάρχου, ο οποίος τον απομάκρυνε από την θέση του αντιδημάρχου που κατείχε για λίγο καιρό.

Πριν από δύο χρόνια περίπου, σε προηγούμενο ανασχηματισμό, οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών είχαν ψυχραθεί και πάλι, καθώς ο κ. Κότσαλος επρόκειτο να αναλάβει την αντιδημαρχία των Οινιαδών αλλά τελικά επικράτησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος πρόκειται να εισηγηθεί την αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου γεγονός που σημαίνει ότι «η καμπάνα χτυπάει» για την πρόεδρο, Βένη Τσέλιου – Παναγοδήμου.

Κατά τον τελευταίο ανασχηματισμό, ο κ. Καραπάνος, είχε ζητήσει τις παραιτήσεις όλων, που τις κατέθεσαν για να γίνουν οι αλλαγές, εκτός από την κα Παναγοδήμου.

Από τη στιγμή που οι σχέσεις της με τον δήμαρχο δεν είναι καλές, ήρθε και η άρνησή της να παραιτηθεί που πυροδότησε το κλίμα. Με αυτό το σκεπτικό, πιθανά ο κ. Καραπάνος, θα αποδεσμεύσει την πρόεδρο, από τα καθήκοντά της στο Δ.Λ.Τ. και εκείνη προφανώς θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Αντικατάσταση μελών θα γίνουν και στην Κοινωφελή Επιχείρηση, όπου πρόεδρος είναι ο Τάσος Σκαρμούτσος, που συγχρόνως είναι πρόεδρος και του Πνευματικού Κέντρου.

Ο δήμαρχος θέλει να τον απαλλάξει από όλο αυτό το φόρτο εργασίας και όπως έχει ανακοινώσει τη θέση του στην Κοινωφελή, θα πάρει ο πρώην αντιδήμαρχος, Σπύρος Ψιλογιάννης.

http://www.aixmi-news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close