Την Κυριακή η παρουσίαση του βιβλίου “Κατάθεση Ψυχής” στην Ανάληψη

Την επόμενη Κυριακή, 10 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί στην Ανάληψη Τριχωνίδας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “οι φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδος” πραγματοποιεί την παρουσίαση του βιβλίου του γνωστού Αιτωλοακαρνάνα Οικονομολόγου, Γιώργου Σαρδέλη, με τίτλο “Κατάθεση Ψυχής”.

Πρόκειται για ένα βιβλίο με πολλά κοινωνικά και ανθρωπιστικά μηνύματα, την παρουσίαση του οποίου θα κάνουν γνωστοί Αιτωλοακαρνάνες απ’ όλα τα φάσματα δραστηριοτήτων.

“…Ήθελα να ξεφύγω από τον αγώνα της επιβίωσης και ως άνθρωπος επιζητούσα να δώ και τη “ζωή”.Έψαχνα να βρώ την εσωτερική μου εξέλιξη ,τον.σκοπό μου επί γής…”

Με αυτά τα λόγια περιγράφει το βιβλίο του με τίτλο “Κατάθεση Ψυχής ” ο καταγόμενος από το Λιβαδάκι Ναυπακτίας Συγγραφέας Γιώργος Σαρδέλης , η παρουσίαση του οποίου θα γίνει στην όμορφη και γραφική Ανάληψη Τριχωνίδας την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 11 το πρωί

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ. κ. Κώστας Μαραγιάννης Διευθυντής Λυκείου Θέρμου,Μαρία Καλπουζάνη Διεθνολόγος -Οικονομολόγος και η εκ Καλαβρύτων Μαθηματικός Αναστασία Στεφανοπούλου.
Τα έσοδα από το βιβλίο θα διατεθούν για κοινωφελής σκοπούς(πηγή).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button