Αθλητισμός

Ανακοίνωση του Α.Ο. για τα επεισόδια στον Βόλο

spo-ao-logoΗ διοίκηση του Α.Ο. Αγρινίου σε ανακοίνωσή της  εκφράζει τη βαθιά της απογοήτευση και καταδικάζει τα πρωτοφανή επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό γήπεδο της Νίκης Βόλου.

Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής:

“‘Eνας αγώνας που αμαυρώθηκε από τα θλιβερά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί και παίκτες της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ μετά τη λήξη του αγώνα, καθώς εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο αναίτια προπηλακίζοντας παίκτες και τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας λόγω απουσίας της αστυνομίας (ανεπίτρεπτη για την ομαλή διεξαγωγή αγώνα επαγγελματικής κατηγορίας).
Θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι η ηθική της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στη Γ΄Εθνική κατηγορία ούτε αλλοιώθηκε ούτε εξαγοράστηκε από τέτοιου είδους συμπεριφορές που σπιλώνουν το άθλημα μιας αμιγώς μπασκετικής πόλης όπως είναι ο Βόλος.

Επίσης η διοίκηση του ΑΟ έχει καθαρή στάση απέναντι στα φαινόμενα αθλητικής βίας και είναι έτοιμη να γίνει αρωγός και να συνεργαστεί με τους αρμόδιους φορείς σε κάθε προσπάθεια που θα γίνει για την ολική καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους.”

Ti υποστηρίζει η Νίκη Βόλου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη για τον κόσμο της και την παρουσία του στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Συγκεκριμένα: Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο της Νίκης, που για μία ακόμα φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και στήριξε την προσπάθεια των παικτών, παρά το ατυχές αποτέλεσμα. Να είστε σίγουροι, πως με την παρουσία και τη βοήθειά σας, η Νίκη Βόλου θα φτάσει και πάλι στη θέση που της αξίζει και της αρμόζει.

Οι αντιαθλητικές συμπεριφορές, που ξεφεύγουν από τα όρια του ευ αγωνίζεσθαι, δε θα πρέπει να έχουν θέση στο γήπεδό μας και σαφώς τις καταδικάζουμε. Παρ’ όλα αυτά, παίκτες ομάδων που πρόσφατα εμφανίστηκαν στο προσκήνιο, θα έπρεπε μόνο σεβασμό να αποδίδουν σε ένα σωματείο, όπως η Νίκη, που έπι χρόνια πρωταγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες. Αντ’ αυτού, οι παίκτες του Αγρινίου προσπαθούσαν με κάθε δυνατό τρόπο να φέρουν τον κόσμο και τους παίκτες μας, στα όρια τους.

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται και σας θέλουμε όλους κοντά! Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button