Παναιτωλικος

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός για τον ορισμό Τίκα με Λεβαδειακό

sup-tikas
Ανακοίνωση με τίτλο “όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν…” εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής 3 Μαρτίου η ΠΑΕ Παναιτωλικός, μία μέρα πριν την αναμέτρηση της ομάδας του Αγρινίου με τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο για την 23η αγωνιστική της Superleague.

Αφορμή για την ανακοίνωση στάθηκε ο ορισμός του διαιτητή Τριαντάφυλλου Τίκα να διευθύνει την αναμέτρηση. Στην ανακοίνωση που ακολουθεί, η ΠΑΕ αναφέρεται και σε παλαιότερους ορισμούς  διαιτητών σε αναμετρήσεις μεταξύ του Παναιτωλικού και του Λεβαδειακού, όπως αυτές του Κάμπαξη και του Σελίμου, που υπήρξαν τουλάχιστον εχθρικές σε βάρος της ομάδας του Αγρινίου..

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Παρότι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έχει υποστεί τεράστια βλάβη (βαθμολογική, ηθική, οικονομική) από διαιτητικές αποφάσεις, ελάχιστες φορές επέλεξε τις δημόσιες ανακοινώσεις διαμαρτυρίας. Το έκανε σε περιπτώσεις διαιτητικών «εγκλημάτων» που έχουν μείνει στην ιστορία, τύπου Παπά, Τριτσώνη, Ιωαννίδη, Κάμπαξη, Σελίμου, Αρετόπουλου, Τίκα.

Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο επιλέξαμε τη σιωπή ακόμα κι αν τα επαναλαμβανόμενα διαιτητικά λάθη ξεπερνούσαν κατά πολύ τα «επιτρεπτά» όρια. Θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συνεισφέρουμε στο έργο της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Σήμερα διαπιστώσαμε ότι τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας (με τα οποία «γνωριζόμαστε» από τότε που παλεύαμε να ανέβουμε από τη Γ’ Εθνική στη Β’), εκλαμβάνουν τη σιωπή ή την ανοχή μας, ως αδυναμία.

Κύριε Τριτσώνη, κύριε Κουκουλάκη, αν δεν γνωρίζετε τον Τίκα, δεν κάνετε γι’ αυτή τη δουλειά. Αν γνωρίζετε, λειτουργείτε εντελώς λανθασμένα.

Σε κάθε περίπτωση, με τον ορισμό που κάνετε, δίνεται συνέχεια στην… παράδοση που δημιουργείται με διαιτησίες σε αγώνες του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ με αντίπαλο συγκεκριμένη ομάδα (Κάμπαξης, Σελίμος κ.α.) τα τελευταία χρόνια.

Ετοιμαζόμαστε να το αντιμετωπίσουμε κι αυτό»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close