Άποψη

Ανακοίνωση της Ν.Ε. της ΔΗΜΑΡ για το 2ο Συνέδριο του κόμματος

po-dimar1

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 ολοκληρώθηκε το 2ο Τακτικό Συνέδριο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Ο πρόεδρος Φώτης Κουβέλης, μετά την  ολοκλήρωση των διαδικασιών του συνεδρίου και την επανεκλογή του με 81% στην ηγεσία του κόμματος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 «Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του 2ου συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ.   Ήταν ένα συνέδριο ζωντανό, ένα συνέδριο με πλούσιο προβληματισμό, με ιδέες, με απόψεις, με αποφάσεις, οι οποίες βγάζουν τη ΔΗΜΑΡ πιο δυνατή στην καινούργια πορεία της. Το συνέδριό μας, με τις αποφάσεις του απευθύνεται στην κοινωνία , στην κοινωνία που έχει τραύματα και στη χώρα που αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα.
Η ΔΗΜΑΡ, πιο δυνατή θα συνεχίσει να είναι παρούσα με τον υπεύθυνο πολιτικό λόγο και τις υπεύθυνες πολιτικές της θέσεις. Η χώρα και η κοινωνία δικαιούνται να περπατήσουν μπροστά, να αναταχθούν, να ανασυγκροτηθούν και να αντιμετωπιστούν όλα εκείνα που έχουν οδηγήσει στη βαθύτατη κρίση και την Ελλάδα, αλλά και τους Έλληνες πολίτες.

Το συνέδριό μας βάζει μπροστά την κοινωνία. Ένα κόμμα δυνατό, ένα κόμμα ενωμένο, ένα  κόμμα ενισχυμένο και εμπλουτισμένο από τις απόψεις, τις θέσεις, τις προτάσεις και τις αποφάσεις των μελών του.            Η ευθύνη με την οποία ξεκίνησε η ΔΗΜΑΡ την πορεία της μέσα στην ελληνική κοινωνία και στην πολιτική ζωή εδώ και τρία χρόνια, με την ίδια ευθύνη θα συνεχίσει. Θα συνεχίσει για να προσφέρει, για να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα, για να αλλάξει την πολιτική, να κινηθεί η πολιτική σε προοδευτική κατεύθυνση και στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη».

Εμείς, από τη μεριά μας, σαν Νομαρχιακή Επιτροπή ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος που παρακολούθησαν τις προσυνεδριακές διαδικασίες και εξέλεξαν τους 15 αντιπροσώπους που έλαβαν μέρος στις εργασίες του Συνεδρίου.

Χαιρετίζουμε επίσης την εκλογή 2 μελών μας, από την Αιτωλοακαρνανία, στην Κεντρική Επιτροπή:                                                         Της βουλευτού μας κ. Νίκης Φούντα και του Γεωπόνου κ. Νίκου Σκιαδά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button