Γεγονότα

Ανακοίνωση Σ.Ε. Αγώνα αγροτών Αιτωλ/νίας μετά το συλλαλητήριο στην Αθήνα

koi-agrotes-athinaΈγιναν γνωστές οι αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής μετά από το μαζικό συλλαλητήριο της 18ης Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Αναλυτικά:

    1. Απαιτούμε από τους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίαςνα μην ψηφίσουν τα μέτρα – ταφόπλακα για τη φορολόγηση και το ασφαλιστικό των αγροτών. Όποιοςεκπρόσωπος μας στη Βουλή ψηφίσει τα μέτρα αυτά θα θεωρείται ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ και θα αντιμετωπίζεται ανάλογα.
    2. Στηρίζουμε τις προτεινόμενες αλλαγές στο νομοσχέδιο – λαίλαπα όπως αναφέρονται στο Ψήφισμαπου εγκρίθηκε κατά την διάρκειατης ΠανελλαδικήςΚινητοποίησηςΑγροτών – Κτηνοτρόφων – Αλιέων και αυτό παραδόθηκε στη Βουλή των Ελλήνων στις 18/11/2015.
  1. Καταγγέλλουμε την απαράδεκτησυμπεριφορά της Αστυνομίαςτόσο για τις ενέργειες που έκανε για να εμποδίσει την έγκαιρημετάβαση μας στην Αθήνααλλά και για την ακραία και βίαιησυμπεριφορά των ΜΑΤ κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας.
  2. Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις σε περίπτωση που η Κυβέρνηση, μέσω της ψήφισης του νομοσχεδίου, προχωρήσει για άλλη μια φορά σε αθέτηση των υποσχέσεων της προς τους Αγρότες, όπως αυτές έχουν διατυπωθεί από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

5.Καλούμε όλους τους παραγωγικούς φορείς του νομού να κατανοήσουν και να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα του Πρωτογενή Τομέα, που μαζί με τον Τουρισμό είναι τα μόνα ικανά αναπτυξιακά μέσα να μας βγάλουν από την κρίση.

koi-syntonistiki-agrot3

koi-syntonistiki-agrot1 koi-syntonistiki-agrot2

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close