Εκλογές

Ανακοίνωση "Δυτικής Συμπολιτείας" για τις εκλογές

po-logo-sokos“Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου διεξάγονται σε μια ιστορικά κρίσιμη περίοδο για τη χώρα αλλά και την Περιφέρειά μας ειδικότερα.” αναφέρεται σε ανακοίνωση τύπου της παράταξης “Δυτική Συμπολιτεία” του Θύμιου Σώκου, ενόψει των εκλογών της Κυριακής:

Η φτώχεια, η ανεργία, η απαξίωση του αγώνα των εργαζομένων και ο παραγκωνισμός ολόκληρων τμημάτων συμπολιτών μας από τα κέντρα αποφάσεων που αφορούν στη ζωή τους, οι αναξιοποίητες υποδομές, ο μαρασμός του πρωτογενούς τομέα, η ανυπαρξία επιχειρηματικής δραστηριότητας, η σχεδόν πλήρης διάρρηξη της κοινωνικής αλληλεγγύης και η απουσία συλλογικών και σχεδιασμένων δράσεων συνεργασίας, απειλούν βασικές βιοτικές ανάγκες της κοινωνίας. Μια κοινωνία που πια ετεροκαθορίζεται χωρίς όραμα, με πανικό, θυμό και απογοήτευση. Πρέπει τώρα να αποφασίσουμε. Θα αφήσουμε να συνεχισθεί αυτός ο κατήφορος ή με την ψήφο μας θα ανατρέψουμε αυτή τη κατάσταση; Οι δημοκρατικοί πολίτες της περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας θέλουν αυτή την αλλαγή. Γι’ αυτό ψηφίζουν τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Θύμιου Σώκου, “Δυτική Συμπολιτεία” και όχι τους εκφραστές των συστημικών κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δηλαδή τον κ. Κατσανιώτη και τον κ Κατσιφάρα. Το βράδυ των εκλογών πανηγυρίζουν οι πολίτες και ΟΧΙ τα κόμματα.

Ο θεσμός της Αυτοδιοίκησης, τόσο του πρώτου, όσο και του δεύτερου βαθμού έχει απαξιωθεί όσο λίγοι, παρόλο που είναι αυτοί οι οποίοι θα δώσουν τη λύση και την έξοδο από τη φτώχεια και το μαρασμό.

Αυτό ακριβώς είναι το πρόταγμά μας και ταυτόχρονα η απάντηση στο διακύβευμα των εκλογών: να πάρουμε ως πολίτες την τύχη στα χέρια μας, να διεμβολίσουμε την αδράνεια, τον παραγοντισμό, την αναξιοκρατία και τη μιζέρια. Η αυτοδιοίκηση είναι ο βασικός θεσμικός εγγυητής της προστασίας και ανάπτυξης των κοινωνιών. Στην Αυτοδιοίκηση λοιπόν πρέπει να πάρουμε θέση, χωρίς ιδεοληψίες και κομματισμούς.

 Ο ανεξάρτητος αυτοδιοικητικός συνδυασμός μας «Δυτική Συμπολιτεία »,με σιγουριά, αυτοπεποίθηση, γνώση, εμπειρία και αποφασιστικότητα, θα αγωνιστεί  για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας, την αξιοποίηση των συγκριτικών ανταγωνιστικών μας πλεονεκτημάτων, την επιχειρηματικότητα,  τη συλλογική δράση, για να είμαστε κύριοι των νοικοκυριών μας. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα, αξίζουμε περισσότερα. Θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε την μοίρα αυτού του τόπου. Το θέλουν και οι πολίτες, γι’ αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα μας τιμήσουν με την ψήφο τους και ο συνδυασμός μας θα είναι στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button