Δυτική Ελλάδα

Ανακοινώσεις του Συλλόγου πολυτέκνων

epi-syllogos-polyteknon
Συγχαρητήρια εκφράζει ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και περιχώρων, στα παιδιά μελών του Συλλόγου που κατάφεραν να εισαχθούν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ στις φετινές πανελλαδικές. Παράλληλα, υπάρχει ενημέρωση για την δωρεάν διανομή τετραδίων.

Αναλυτικά:
” Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια στα παιδιά των μελών του Συλλόγου μας που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και ευχόμαστε καλές σπουδές και καλό πτυχίο.
Συγχαρητήρια εκφράζουμε και στους γονείς των παιδιών που στήριξαν ποικιλοτρόπως και θυσιαστικά την προσπάθειά τους.
Επειδή το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ο μ ό φ ω ν α αποφάσισε, όπως την περίοδο των Χριστουγέννων που θα είναι εδώ τα παιδιά, διοργανώσει προς τιμήν τους εκδήλωση, παρακαλούμε τους γονείς το συντομότερο δυνατό και όχι πέραν της 10ης Δεκεμβρίου 2013, να μας ενημερώσουν σχετικά, δίνοντας στη γραμματεία του Συλλόγου μας το ονοματεπώνυμο του κάθε παιδιού προσκομίζοντας συνάμα βεβαίωση της σχολής που εισήχθη, προκειμένου να οργανωθεί άρτια η εκδήλωση.
Για τον ακριβή χρόνο της εκδήλωσης θα ενημερωθείτε εγκαίρως.
Τέλος ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σ΄ όλα τα παιδιά όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.”

Επίσης από τον Σύλλογο γίνεται γνωστό  ότι από την Τρίτη 10  Σεπτεμβρίου 2013 και εντεύθεν τις ώρες λειτουργίας των γραφείων του Συλλόγου θα χορηγούνται δωρεάν στους μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου των πολύτεκνων οικογενειών τετράδια για τη νέα σχολική χρονιά, προσκομίζοντας το πολύτεκνο οικογενειακό βιβλιάριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button