Δυτική Ελλάδα

Ανακοινώσεις σωματείων του ΕΚΑ για την απεργία της 3ης Δεκέμβρη

geg-apergia-12-11-15-3Tην Παρασκευή 27/11/2015 και ώρα 5.30 μμ συνεδρίασε το Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου στα γραφεία του στο Ε.Κ.Α. με θέμα:  «τον απολογισμό δράσης του τελευταίου διαστήματος (συλλαλητήριο 22/10, απεργία στις 12/11 κ.α.) και τον προγραμματισμό δράσης για το επόμενο διάστημα, μπροστά στη νέα επίθεση που δέχεται συνολικά η εργατική τάξη, οι εμποροϋπάλληλοι της περιοχής (νέα μέτρα της κυβέρνησης που αφορούν τον προϋπολογισμό – την κοινωνική ασφάλιση – το φορολογικό – τα χαράτσια κ.α.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Καλούμε τους συναδέλφους του κλάδου να μην εξαπατηθούν και παραπλανηθούν από τις νέες ψευδαισθήσεις και αυταπάτες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το Δ.Σ του σωματείου αποφάσισε και καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην υλοποίηση των αποφάσεών του:

  • Στηρίζουμε την απόφαση της Γ.Σ. του επιχειρησιακού σωματείου ΚΑΡΦΟΥΡ-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ-DIA για ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015. Καλούμε τους εργαζόμενους των καταστημάτων της περιοχής, να συμβάλουν για την επιτυχία της ΑΠΕΡΓΙΑΣ.
  • Καλούμε συνολικά τους συναδέλφους του κλάδου, να πάρουν μέρος στη νέα ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ – ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015 και στην απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αγρινίου, στις 10:30 π.μ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΕΕ , ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ – ΛΑΙΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ”

 

Ανακοίνωση του Σωματείου Οικοδόμων

 Σε συνεδρίαση που έγινε την Παρασκευή 27 Νοέμβρη του Δ.Σ. του σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, αφού εκτιμήθηκε η δράση του το προηγούμενο διάστημα με αποκορύφωμα την ΑΠΕΡΓΙΑ της 12Ης ΝΟΕΜΒΡΗ 2015, κρίθηκε θετική η συμβολή του στην επιτυχία της ΑΠΕΡΓΙΑΣ που ήταν σχεδόν καθολική η συμμετοχή των συναδέλφων του κλάδου, και η μεγάλη συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία.

Αποφασίστηκε ότι στην συνεχιζόμενη επιδρομή που έχουν σχεδιάσει από κοινού ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕ-ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ σε ασφαλιστικό, φοροληστεία για το νέο προϋπολογισμό κ.α. ο μόνος δρόμος είναι η ενωμένη πάλη της εργατικής τάξης συνολικά με τα άλλα λαϊκά στρώματα, μέσα από τα ταξικά σωματεία, συλλόγους, επιτροπές αγώνα, λαϊκές επιτροπές για να μπει φραγμός στους σχεδιασμούς τους και να οργανωθεί η αντεπίθεση συνολικά ενάντια στην αντεργατική-αντιλαϊκή πολιτική τους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδου να συμβάλλουν στην επιτυχία της ΑΠΕΡΓΙΑ στις 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015, και να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση την ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015 και ώρα 10:30 πμ. στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close