Δυτική Ελλάδα

Ανακατασκευή ασφαλτοταπήτων στην Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Βόνιτσας

Με 400.000 ευρώ  σε μερικά από τα πλέον επικίνδυνα σημεία του συγκεκριμένου δρόμου, θα γίνουν ασφαλτικές εργασίες , καθαρισμός, σήμανση κλπ

Υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Υποδομών κ. Νικόλαο Υφαντή η σύμβαση του έργου «Τμηματικές Ανακατασκευές Ασφαλτοταπήτων και Καθαρισμός Τάφρων – Τεχνικών στην Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Βόνιτσας – Όρια Περ. Ενότητας και Άγ. Νικόλαο – Άκτιο».

Με το έργο αυτό θα εκτελεστούν εργασίες και τμηματικές ανακατασκευές ασφαλτοταπήτων, καθώς και καθαρισμός τάφρων και τεχνικών ομβρίων στην Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Βόνιτσας- Όρια Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας με ΠΕ Λευκάδας και Αγ. Νικόλαος – Άκτιο – Όρια Περιφέρειας Δυτικής  Ελλάδας.  Οι εργασίες που προβλέπεται να εκτελεστούν είναι καθαρισμός – άρση καταπτώσεων, ασφαλτικά, σήμανση – ασφάλεια.

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν περιλαμβάνουν: καθαρισμό ερεισμάτων και οχετών απορρροής ομβρίων,  ασφαλτικά (ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη και ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση μεταβλητού πάχους, ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη, αντιολισθηρή στρώση ασφαλτοτάπητα), σήμανση (διαγράμμιση και τοποθέτηση πλαστικών ανακλαστήρων οδοστρώματος, αντικατάσταση κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτηση νέων όπου απαιτείται, οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση) προκειμένου να γίνει συντήρηση-βελτίωση τμημάτων, της προαναφερομένης Εθνικής Οδού, που παρουσιάζουν προβλήματα ολισθηρότητας, φθορών και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τροχαία ατυχήματα.


Το έργο, το οποίο εγκρίθηκε με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, χρηματοδοτείται από τον ΚΑΠ/2012 και έχει προϋπολογισμό 400.000,00 ευρώ.

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button