Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Έργα ανακατασκευής σχολικών κτιρίων στον Δήμο Αγρινίου

Συνολικού προϋπολογισμού 74.364 ευρώ

Σε σημαντική παρέμβαση σε σχολικά κτίρια του Αγρινίου προχωρά η Δημοτική Αρχή προωθώντας έργα για την ανακατασκευή μονώσεων και στεγών συνολικού προϋπολογισμού 74.364,00 € με ΦΠΑ. Το έργο αυτό αποτελεί σημαντική επένδυση στην αναβάθμιση της καθημερινής ζωής των μαθητών καθώς υλοποιεί εκτεταμένες εργασίες στα σχολεία του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στην σημασία των έργων για την δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους μαθητές: «Η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τις σχολικές υποδομές. Καταφέραμε να ολοκληρώσουμε παρεμβάσεις που εκκρεμούσαν τα τελευταία 20 χρόνια. Έχουμε ήδη προχωρήσει σε αποκατάσταση σημαντικών φθορών σε σχολικά κτίρια τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Με το συγκεκριμένο έργο δημιουργούμε καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες λειτουργίας στα σχολεία μας. Διαχρονικός στόχος μας παραμένει η αναβάθμιση και η φροντίδα των σχολικών υποδομών. Είναι προτεραιότητα αλλά και υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά και την εκπαιδευτική κοινότητα».


Ο Δήμος Αγρινίου προκηρύσσει Συνοπτικό Διαγωνισμό επιλογής αναδόχου για την κατασκευή του έργου «Στεγανοποίηση ταρατσών σε σχολικά κτίρια του Δήμου Αγρινίου» που θα διεξαχθεί στις 19 Ιουνίου 2018 στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγρινίου.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button