ΑτζένταΕκδηλώσειςΡοή Ειδήσεων

Οι “Αναιρέσεις” το Σάββατο 12 Οκτώβρη στο Αγρίνιο

Οι “Αναιρέσεις” έρχονται στο Αγρίνιο το Σάββατο 12 Οκτώβρη στην πλατεία Δημάδη με συναυλίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, workshop και μια σειρά άλλες πολιτιστικές πρωτοβουλίες θα φιλοξενούνται στο χώρο του φεστιβάλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του φεστιβάλ από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αγρινίου:

“Το Σάββατο 12 Οκτώβρη, στη Πλατεία Δημάδη, ετοιμάζονται να υποδεχθούν τις φωνές και τις μελωδίες της ανυπότακτης νεολαίας που ανοίγει δρόμους ανατρεπτικών αγώνων και συμφιλίωσης των λαών, κόντρα στο σκοτάδι της κρίσης και των πολεμικών σειρήνων.

Συναυλίες, πολιτικές εκδηλώσεις, workshop και μια σειρά άλλες πολιτιστικές πρωτοβουλίες θα φιλοξενούνται στο χώρο του φεστιβάλ.

Το εγχείρημα των Αναιρέσεων και το στήσιμο ενός ανεξάρτητου φεστιβάλ χωρίς χορηγούς και διαφημίσεις υλοποιείται σε πείσμα των νόμων της αγοράς, των απαγορεύσεων και των επιθέσεων σε κάθε φωνή αντίστασης και αγώνα.

Δε θα συνηθίσουμε τη βαρβαρότητα του καπιταλιστικού μονόδρομου. Δε θα συνηθίσουμε την ύπαρξη της ακροδεξιάς, του εθνικισμού, του ρατσισμού και του εκφασισμού της κοινωνίας. Δε θα κλείσουμε τα μάτια μπροστά στην ισοπέδωση του πλανήτη και των εργαζομένων για χάρη της ανάπτυξης του κεφαλαίου, της προσέλκυσης επενδύσεων και της ανταγωνιστικότητας.

Μνημόνια και νεοφιλελευθερισμός, λεηλασία φυσικού και δημόσιου πλούτου, κρατικός αυταρχισμός, εθνικισμός και πρόσδεση στην ιμπεριαλιστική μηχανή του πολέμου, αποτελούν την ατζέντα της κυβέρνησης της ΝΔ. Μιας ατζέντας που ελάχιστα διαφέρει από αυτή του δήθεν αριστερού ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως μπορούμε να ζήσουμε αλλιώς! Σε έναν κόσμο χωρίς μνημόνια και χρέος, έξω από την θηλειά της Ε.Ε. Επιδιώκουμε να συμβάλουμε για ν’ ανοίξει ο δρόμος για την επαναστατική ανατροπή, την κατάργηση της αστικής εξουσίας και κυριαρχίας. Για μια σύγχρονη κομμουνιστική κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση!

Μέσα στη Σιωπή ερχόμαστε με Δύναμη!
Είμαστε το φως στα ερείπια ενός καμένου κόσμου.

#anaireseis2019”

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close