Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αμφιλοχία: Οι Σύλλογοι Καφεπωλών και Εμπόρων διαφωνούν με τους χειρισμούς της κυβέρνησης

Τι απαιτούν

Ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Καφεπωλών Αμφιλοχίας δηλώνουν τη διαφωνία τους στους χειρισμούς της κυβέρνησης όσον αφορά τη στήριξη των επιχειρήσεων για την επιβίωσή τους μετά την lockdown εποχή. Επίσης οι δύο Σύλλογοι απαιτούν συγκεκριμένα μέτρα ενίσχυσης. Αναλυτικά:

Ο Εμπορικός Σύλλογος μαζί με το Σύλλογο Καφεπωλών Αμφιλοχίας εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το νέο lockdown που μας επιβάλει η κυβέρνηση.


Είμαστε οι κλάδοι που πληρώσαμε και οικονομικά και ψυχολογικά ακριβά το πρώτο lockdown και καλούμαστε να ξαναπληρώσουμε και το δεύτερο.

Τα μέτρα που ανήγγειλε η κυβέρνηση για την στήριξη των κλάδων μας είναι ανύπαρκτα . Απορρίπτουμε την ατομική ευθύνη που προβάλλεται τον τελευταίο καιρό για να καλύψουν τις κυβερνητικές αδυναμίες διότι και σαν άνθρωποι και σαν επαγγελματίες εφαρμόσαμε πιστά τα μέτρα σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Δεν ζητάμε άλλα δάνεια (επιστρεπτέα προκαταβολή) δεν θέλουμε να αποθηκεύσουμε το μέλλον των επιχειρήσεων και των οικογενειών μας .

Απαιτούμε

• Το 75% του τζίρου μας όσο διαρκεί το lockdown όπως και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

• Κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών και όχι μεταφορά στο άμεσο μέλλον.

• Κάλυψη του ενοικίου από το κράτος και όχι μεταφορά στον ιδιοκτήτη.

• Τα μεγάλα Σούπερ Μάρκετ να πουλούν μόνο τα είδη πρώτης ανάγκης και όχι προϊόντα που υπάγονται στους ΚΑΔ του λιανεμπορίου όπου το κράτος έχει κλείσει.

Πηγή: e-maistros.gr

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button