Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αμφιλοχία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (30/6) για τον αγώνα δρόμου

Απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για την ασφαλή διεξαγωγή του Αγώνα Δρόμου Αμφιλοχίας, την Κυριακή 30.06.2024 έλαβε ο διευθυντής της Δ.Α. Ακαρνανίας Δημήτρης Γαλαζούλας.

Προβλέπει:


Την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από την χ/θ 110+500 της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων (διασταύρωση Τ.Κ. Σαρδηνίων) έως την χ/θ 113+000 της Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων (Θέση «Αγγέλω») και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, από 18.00΄ ώρα έως 20.00΄ ώρα της Κυριακής 30/06/2024, καθώς και την εκτροπή των οχημάτων μέσω της Επαρχιακής Οδού Αμφιλοχίας – Εμπεσού – Κάφκα, για την ασφαλή διεξαγωγή του Αγώνα Δρόμου στην πόλη της Αμφιλοχίας, απόστασης 5 και 10 χλμ.

Το χρονικό διάστημα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων.
Μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας ληφθούν, εφόσον τηρηθούν από τους διοργανωτές τα αναφερόμενα στα ανωτέρω (3) έως (5) σχετικά έγγραφα.

Έναρξη ισχύος της παρούσης την 30/06/2024 και ώρα 18.00΄.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρούσας απόφασης ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας.

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button