Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αμφιλοχία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Ποδηλατοβόλτα το Σάββατο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για την ασφαλή διεξαγωγή της 1ης Ποδηλατοβόλτας Αμφιλοχίας το Σάββατο 06/06/2020, αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Κωνσταντίνος Κακούσης.

Αναλυτικά:

Αποσκοπούντες στην ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, στην ασφάλεια των συμμετεχόντων και στην ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων κατά την διεξαγωγή της 1ης Ποδηλατοβόλτας Αμφιλοχίας, αποφασίζουμε:

ΑΡΘΡΟ (1)
Τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή της 1ης Ποδηλατοβόλτας Αμφιλοχίας, συνολικής απόστασης 10 χλμ, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 06/06/2020 με ώρα εκκίνησης την 18.30΄ ώρα από τον χώρο του Λιμένα Αμφιλοχίας :
1. Την προσωρινή ακινητοποίηση των οχημάτων στον χώρο του Λιμένα Αμφιλοχίας και του Κόμβου Αμφιλοχίας, καθώς και
2. Την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από την χ/θ 110+500 της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων (διασταύρωση Τ.Κ. Σαρδηνίων) έως την χ/θ 113+000 της Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων (Θέση «Αγγέλω») και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, από 18.30΄ ώρα έως 20.00΄ ώρα και την εκτροπή των οχημάτων μέσω της Επαρχιακής Οδού Αμφιλοχίας – Εμπεσού – Κάφκα.

ΑΡΘΡΟ (2)
Το χρονικό διάστημα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων.

ΑΡΘΡΟ (3)
Έναρξη ισχύος της παρούσης την 06/06/2020 και ώρα 18.30΄.

ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης της παρούσας απόφασης ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button