ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αμφιλοχία: Κρούσματα σε εργαζόμενους του δήμου – Κλειστό το δημαρχείο έως και την Τετάρτη

Ενημέρωση του δήμου Αμφιλοχίας για εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού σε εργαζόμενους

Δύο εργαζόμενοι των διοικητικών υπηρεσιών του δήμου Αμφιλοχίας έχουν βρεθεί θετικοί στη νόσο COVID-19 ενώ άλλοι δύο εργαζόμενοι έχουν έρθει σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου.

Ο δήμος Αμφιλοχίας παράλληλα ενημερώνει πως το Δημαρχείο θα παραμείνει κλειστό για το κοινό έως και την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021. Οι δημότες μπορούν να εξυπηρετούνται κανονικά για τις υποθέσεις τους είτε τηλεφωνικά, κάνοντας χρήση των αριθμών που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dimosamfilochias.g,r είτε μέσω του μενού των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών που βρίσκεται στην παραπάνω σελίδα.

Αναλυτικά:

«Ο Δήμος Αμφιλοχίας ενημερώνει ότι δύο εργαζόμενοι των διοικητικών υπηρεσιών έχουν βρεθεί θετικοί στη νόσο COVID-19 ενώ άλλοι δύο εργαζόμενοι έχουν έρθει σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου. Όλοι οι νοσούντες παρουσιάζουν ελαφρά συμπτώματα και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, χωρίς να έχει χρειαστεί να νοσηλευτούν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για άτομα που μετακινούνται προς εργασία στην Αμφιλοχία από άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Ακολουθώντας τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση κρούσματος κορονοϊού, ο Δήμος Αμφιλοχία θα προχωρήσει άμεσα σήμερα το απόγευμα σε απολύμανση όλων των χώρων του Δημαρχείου, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί Covid test στο προσωπικό ασφαλείας που θα παραμείνει στο Δήμο.

Με γνώμονα την προφύλαξή της δημόσιας υγείας, το Δημαρχείο θα παραμείνει κλειστό για το κοινό έως και την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021. Οι δημότες μπορούν να εξυπηρετούνται κανονικά για τις υποθέσεις τους είτε τηλεφωνικά, κάνοντας χρήση των αριθμών που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dimosamfilochias.g,r είτε μέσω του μενού των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών που βρίσκεται στην παραπάνω σελίδα.

Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας εύχεται περαστικά στους εργαζόμενους που έχουν νοσήσει και συνιστά σε όλους, προσωπικό του Δήμου και δημότες, να τηρούν τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό και να μην εφησυχάζουν αλλά να παραμένουν σε επιφυλακή έως ότου ακολουθήσουν διαφορετικές συστάσεις από τους ειδικούς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button