Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αμφιλοχία: Κίνδυνος για περαστικούς από εγκαταλειμμένα ακίνητα

Τεράστιο κίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών αποτελούν τα εγκαταλελειμμένα κτίσματα που βρίσκονται διασκορπισμένα στην πόλη της Αμφιλοχίας, τα οποία αποτελούν πρώτης τάξεως κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια.

Η κατάσταση με τα κτίρια φαίνεται να έχει παγιωθεί, κυρίως λόγω της αδιαφορίας των ιδιοκτητών τους. Πολύ συχνά η οικονομική αδυναμία πολλών να προβούν σε αξιοποίηση ή συντήρηση των κτιρίων αυτών ή ακόμη και το καθεστώς της συνιδιοκτησίας αφήνουν τα κτίσματα αυτά αποτελούν δημόσιο κίνδυνο πρόκλησης σοβαρών ατυχημάτων.

Σήμερα Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου το πρωί, σοβάδες από κτίριο έπεσαν στον «πεζόδρομο» Θ. Χαβίνη την ώρα που κινούνταν πεζοί ευτυχώς χωρίς να τραυματίσουν.

Στο ίδιο κτήριο κρέμονται ήδη σοβάδες έτοιμοι σωριαστούν με κίνδυνο πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος. Πριν μερικές μέρες 500 μέτρα πιο μακριά στην ίδια οδό στέγαστρο υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε σταθμευμένο όχημα.

Επεισόδιο με σοβάδες που υποχώρησαν σημειώθηκε και σε πολυκατοικία στην οδό Αν. Στράτου.

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι που ζουν κοντά σε τέτοια κτήρια, δεν ελλοχεύει μόνο ο κίνδυνος του ατυχήματος, φόβος υπάρχει επίσης και από τα τρωκτικά που έχουν συσσωρευτεί μέσα σε αυτά.

Πηγή: e-maistros.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button