ΕξελίξειςΠολιτική

"Άμεσα να ανατρέψουμε δημοκρατικά αυτή την κυβέρνηση"

po-polinomosxedio1Δήλωση της βουλευτή Αιτωλ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Τριανταφύλλου για το νέο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

«Η «ανασχηματισμένη» κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ συνεχίζει το καταστροφικό της έργο με νέα μνημονιακά μέτρα. Ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνει, ότι δεν θα υπάρξουν πρόσθετα  μέτρα το Σεπτέμβριο, πριν καλά καλά ξεχαστεί, ότι το ίδιο δήλωνε και για το καλοκαίρι.

Οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος δεσμευμένοι από τις Μνημονιακές τους υπογραφές προσπαθούν  να πείσουν, πως ανάπτυξη και  καταπολέμηση της ανεργίας θα έρθουν μέσα από μαζικές απολύσεις, μείωση του κατώτατου μισθού,  διάλυση των ΟΤΑ, της Δημόσιας Παιδείας και Υγείας.

Ο κ. Μητσοτάκης έπιασε δουλειά, κάτι που περίμενε πολύ καιρό, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι λαχάνιασαν. Φυσικά με όρεξη συνεχίζει και ο διορισμένος Υπουργός Οικονομικών, κύριος Στουρνάρας. Η συνταγή γνωστή: Ακούραστα,  για να ικανοποιήσουμε τις ορέξεις της Τρόικα, των δανειστών μας και των επίδοξων, πάσης φύσεως αγοραστών μας.

Αυτό που πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι μας είναι ποιο είναι, τελικά το πολιτικό σχέδιο αυτής της κυβέρνησης και μέχρι πού είναι διατεθειμένη, να φτάσει, για να το υλοποιήσει;
po-polinomosxedio2
Με το νέο πολυνομοσχέδιο αποδεικνύεται περίτρανα, ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα πολιτικό σχέδιο σωτηρίας της χώρας, των πολιτών και των εργαζομένων της. Ακολουθεί, όμως, δυστυχώς ένα σχέδιο εξόντωσης του ελληνικού λαού, αφού με την υλοποίηση των επιλογών της τρόικα διαλύονται ένα ένα τα απαραίτητα εργαλεία για την διέξοδο της χώρας από την κρίση. Μετατρέπει έτσι   σε εύκολη λεία, τη χώρα και το λαό της, για το διεθνές τραπεζικό και όχι μόνο κεφάλαιο.

Το μέχρι πού είναι διατεθειμένη να φτάσει, όλο και περισσότεροι  το καταλαβαίνουν. Αρκεί να αντιληφθούμε σε όλο το εύρος τους τις επιλογές επίταξης εργαζομένων, καθηγητών και το αυταρχικό  κλείσιμο της ΕΡΤ. Η αντιδημοκρατική εκτροπή της κυβέρνησης θα σταματήσει μόνο  από τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό.

Όλοι οι εργαζόμενοι , άνεργοι δημοκρατικοί πολίτες του τόπου μας, πρέπει να συμβάλουμε σε έναν πανεθνικό ξεσηκωμό, που θα βάλει γερές  βάσεις  για ένα πρόγραμμα σωτηρίας της χώρας και του λαού και θα οδηγήσει άμεσα στη δημοκρατική ανατροπή αυτής της κυβέρνησης.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button