ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Aλουμίνια exalco: Η λύση στην ανακαίνιση και στο νέο σπίτι

Η επιλογή κουφωμάτων στο σπίτι, έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να αποτελέσει σωτήρια από πολλές απόψεις! Οι περισσότεροι καταναλωτές, τα τελευταία χρόνια επιλέγουν αλουμίνια exalco και όχι τυχαία, αφού τα πλεονεκτήματα είναι πολλά όσον αφορά, το κόστος, την θερμομόνωση και την ηχομόνωση.

Οι καιρικές συνθήκες όλο το έτος φθείρουν το σπίτι. Επιπλέον κι άλλοι εξωτερικοί παράγοντες μπορεί να καταφέρουν να «χαλάσουν» τα κουφώματα που δεν είναι από ειδικά εξειδικευμένα υλικά.


Από την εταιρεία Perdikaris θα βρείτε συρόμενα και ανοιγόμενα συστήματα αλουμινίου, που θα γίνουν μία ασπίδα προστασίας για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
Γιατί αλουμίνια exalco;

Αντέχουν στις καταπονήσεις

Παρουσιάζουν πολύ καλή ανταπόκριση στους εξωτερικούς παράγοντες των ακραίων καιρικών φαινομένων αλλά και στο πέρασμα του χρόνου και στην τριβή. Είναι λογικό λοιπόν να επιλέγονται από τους περισσότερους.

Ηχομόνωση

Ζώντας στην πόλη, είναι πολύ σημαντικό τουλάχιστον μέσα στο σπίτι σας να έχετε ησυχία. Τα κουφώματα αλουμινίου θα σας χαρίσουν αυτό το πλεονέκτημα μαζί με ένα άνετο και χαλαρωτικό περιβάλλον που επιβάλλεται να έχετε, ειδικά όσοι ζείτε σε γρήγορους ρυθμούς και θέλετε αμεσότητα.

Εξοικονόμηση χρημάτων

Οι υψηλές θερμομονωτικές τους επιδόσειςαποτελούν την βάση για την συνολική εξοικονόμηση χρημάτων από τα ετήσια έξοδα θέρμανσης. Τον χειμώνα όπως και το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες θα είναι ανεκτές.

Ασφάλεια και σιγουριά

Τα κουφώματα Exalco είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, το οποίο είναι πιστοποιημένο υλικό και εγκεκριμένο από την ευρωπαϊκή ένωση.
Χαμηλό κόστος

Τα κουφώματα αλουμινίου διατηρούν σταθερές τιμές όπου στο άμεσο μέλλον προβλέπεται απόσβεση και φυσικά προσφέρουν συγκριτικά καλύτερα αποτελέσματα κόστους-απόδοσης.

Βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μας περισσότερα αλουμίνια exalco!

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button