Δυτική Ελλάδα

Αλλαγές στην Λιμενική Επιτροπή

epi-limani-mesΣτον ορισμό τριών μελών της Λιμενικής Επιτροπής Αιτωλ/νίας προχώρησε την Παρασκευή ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, τοποθετώντας γνωστά στελέχη της ΝΔ και σηματοδοτώντας όπως  φαίνεται τις προθέσεις του, μετά την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και του Δ.Σ. της Λιμενικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία νέα μέλη της Επιτροπής που εκ του νόμου έχει δικαίωμα να ορίσει ο κ. Αγγελάκας, είναι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας της ΝΔ Κ. Σύρρος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Σπυρόπουλος και ο καθηγητής κ. Λουκόπουλος. Από εκεί και πέρα αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η στάση των νέων μελών μέσα στο Δ.Σ. και ειδικότερα απέναντι στον πρόεδρο του κ. Παπαδόπουλο. Πληροφορίες αναφέρουν πως από τους άλλους φορείς που συμμετέχουν στην Επιτροπή, ορίστηκαν ξανά τα ίδια πρόσωπα. Δεν αποκλείεται  κ. Παπαδόπουλος να αμφισβητηθεί ευθέως και να γίνουν εκλογές για νέο πρόεδρο ενώ οι συσχετισμοί, δεν είναι ξεκάθαρο πλέον ποιον ευνοούν.

Είναι δεδομένο πάντως πως τα νέα μέλη της Λ.Ε. που ορίστηκαν από κ. Αγγελάκα θα βρίσκονταν σε απευθείας γραμμή μαζί του και οι κινήσεις τους θα εξαρτηθούν από το πως θα εξελιχθεί και η αντιπαράθεση που εξακολουθεί να υφίσταται από την ημέρα που με έγγραφο του ο Γ.Γ. είχε ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των μελών της Λιμενικής Επιτροπής, κάτι που ο πρόεδρος και τα μέλη τότε είχαν αρνηθεί, χαρακτηρίζοντας το παράνομο. Ο κ. Αγγελάκας είχε ζητήσει τις παραιτήσεις, διαπιστώνοντας δυσλειτουργίες της Επιτροπής, ειδικά ως προς το θέμα τη μαρίνας του Μεσολογγίου.

Τώρα,  με τις νέες αυτές τοποθετήσεις , απομένει να δούμε στο επόμενο διάστημα πως θα εκφραστεί η δυσπιστία και η αμφισβήτηση απέναντι στον κ. Παπαδόπουλο και όσα μέλη στέκονται στο πλευρό του και το κατά πόσον θα είναι αποτελε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button