Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αιτωλοακαρνανία: Αλλαγές στo ωράριο λειτουργίας των Φαρμακείων από Δευτέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες θα υφίστανται πλέον σημαντικές αλλαγές στη λειτουργία των φαρμακείων της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, τα φαρμακεία των μελών του τοπικού Φαρμακευτικού Συλλόγου Τριχωνίδος, θα είναι ανοικτά από Δευτέρα ως Παρασκευή από 08:00 π.μ έως 16:00 μ.μ με συνεχές ωράριο.

Σκοπός είναι η μείωση των επισκέψεων των ασθενών τα απογεύματα και γενικότερα η ομαλοποίηση της λειτουργίας των φαρμακείων στο πλαίσιο της έκτακτης κατάστασης που προκαλεί η κρίση του κορωνοϊού.

Η ίδια απόφαση ισχύει και για τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας.

H ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τριχωνίδος:

“Με την επιβολή των έκτακτων μέτρων και ειδικά αυτό της απαγόρευσης κυκλοφορίας, στην δύσκολη προσπάθεια που γίνεται για να περιοριστεί η μετάδοση του κορονοϊού, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Τριχωνίδος αποφάσισε να υιοθετήσει την εισήγηση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και να τροποποιήσει το ωράριο των φαρμακείων στις Δημοτικές Ενότητες Αγρινίου, Αγίου Κωνσταντίνου και Καμαρούλας.

Τα φαρμακεία που εδρεύουν στις παραπάνω δημοτικές ενότητες θα λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα συνεχώς και για όσο διάστημα είναι σε ισχύ η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Τις υπόλοιπες ώρες το κοινό θα εξυπηρετείται από τα διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία”.

H ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας:

ΛOΓΩ THΣ ΠANΔHMIAΣ TOY KOPONOIOY KAI TΩN ΠEPIOPIΣTIKΩN METPΩN METAKINHΣHΣ TΩN ΠOΛITΩN ΠOY EΛABE H KYBEPNHΣH TO ΔIOIKHTIKO ΣYMBOYΛIO TOY ΦAPMAKEYTIKOY ΣYΛΛOΓOY AITΩΛOAKAPNANIAΣ AΠOΦAΣIΣE NA YIOΘETHΣEI THN EIΣHΓHΣH TOY ΠANEΛΛHNIOY ΦAPMAKEYTIKOY ΣYΛΛOΓOY KAI NA TPOΠOΠOIHΣEI TO ΩPAPIO ΛEITOYPΓIAΣ TΩN ΦAPMAKEIΩN ΣE ΣYNEXEΣ AΠO ΔEYTEPA EΩΣ KAI ΠAPAΣKEYH AΠO TIΣ 8 TO ΠPΩI EΩΣ KAI TIΣ 4 TO AΠOΓEYMA KAI ΓIA  OΣO ΔIAΣTHMA EINAI ΣE IΣXY OI ΠEPIOPIΣMOI THΣ KYKΛOΦOPIAΣ.

TIΣ YΠOΛOIΠEΣ ΩPEΣ KAI MEPEΣ H EΞYΠHPETHΣH ΘA ΓINETAI AΠO TA EΦHMEPEYONTA KAI ΔIANYKTEPEYONTA ΦAPMAKEIA.

 

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. Φ.Σ. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button