Αθλητισμός

ΑΛΦΑ 93: «Τιμή για το Αγρινιώτικο μπάσκετ η επιλογή Νικάκη»

spo-nikakisΤιμ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας Ανδρών στο μπάσκετ θα είναι εφεξής ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ, Κώστας Νικάκης, αφού επιλέχθηκε για τον ρόλο αυτό από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Η ΑΛΦΑ 93 BC εξέδωσε ανακοίνωση για να συγχαρεί τον κ. Νικάκη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η επιλογή του «είναι τιμή για το Αγρινιώτικο μπάσκετ» και συνεχίζει λέγοντας ότι «αποτελεί και μία σοβαρή δικαίωση της δουλειάς που έχει κάνει ο Κώστας Νικάκης τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της ΑΛΦΑ 93:

«Η ΑΛΦΑ 93 BC νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τα συγχαρητήριά της στον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ, Κώστα Νικάκη, για την επιλογή του από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να είναι ο επόμενος τιμ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας Ανδρών στο μπάσκετ.

Η ΑΛΦΑ 93 θεωρεί ότι η επιλογή της ΕΟΚ αποτελεί τιμή για το Αγρινιώτικο μπάσκετ και δείχνει τον δρόμο για αντίστοιχες επιτυχίες από Αγρινιώτες, που ασχολούνται με τον χώρο. Αποτελεί δε και μία σοβαρή δικαίωση της δουλειάς που έχει κάνει ο Κώστας Νικάκης τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button