Δυτική Ελλάδα

Αλεύρι χωρίς μεσάζοντες στη Ναύπακτο

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας και ο Δήμος Δωρίδας  στο πλαίσιο της διάθεσης προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» ανακοινώνουν τη διανομή αλευριού και όσπριων

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί  στο χώρο των Παζαριών τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 και ώρες 7.30-13.30. Η διάθεση θα γίνει αλφαβητικά με βάση τις παραγγελίες, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν με SMS.

Σημειώνεται ότι η προμήθεια του αλευριού έγινε από τους Μύλους Κουτσιαρή, καθώς η συμφωνία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών ΚΙΛΚΙΣ δεν υλοποιήθηκε, καθώς εκ μέρους τους ζητήθηκε νέα αυξημένη τιμή. Η τιμή διάθεσης του αλευριού είναι 0,60 € / κιλό, αντί του αρχικού 0,63 € / κιλό.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της διάθεσης προϊόντων ταυτόχρονα θα πραγματοποιείται συγκέντρωση μεταχειρισμένων τηγανελαίων με σκοπό την ανακύκλωσή τους. Τα έσοδα από την ανακύκλωση θα διατεθούν για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για τα σχολεία της περιοχής μας.

Το Ε.Κ.Ν.Δ., η  Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας  και ο Δήμος Δωρίδας συνεχίζουν  έμπρακτα τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και στήριξης της συνοχής της κοινωνίας.

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button