Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Αντώνης Αλετράς για εκλογές στο Μεσολόγγι: “Δεν έχω ξαναζήσει πιο εξαχρειωμένη περίοδο”

Ενδιαφέρον προκαλεί το ευχαριστήριο μήνυμα του τέως δημάρχου Οινιαδων και εκλεγμένου δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας Αντώνη Αλετρά, που αφήνει σοβαρές αιχμές για την απερχόμενη δημοτική αρχή.

Ο κ. Αλετράς υπογραμμίζει και αυτός με τη σειρά του το νοσηρό κλίμα που επικράτησε κατά την προεκλογική περίοδο με ευθύνη της παράταξης του Νίκου Καραπάνου.


Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός μάλιστα χαρακτηρίζει τις εκλογές αυτές ως “τι πιο εξαχρειωμένες” από όσες έχει να θυμάται μέχρι σήμερα.

Γράφει συγκεκριμένα:

“Με το τέλος των αυτοδιοικητικών εκλογών θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους τίμησαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό μας αλλά και εμένα προσωπικά.

Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί στην δημοτική ενότητα Οινιαδών, από τον συνδυασμό μας εκλέχτηκαν νέα παιδιά σε ηλικία αλλά και σαν πρωτάρηδες στα δημοτικά πράγματα. Πιστεύω στην ικανότητα τους και την εργατικότητα τους και γι’ αυτό θα πετύχουν. Όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου σ’ αυτές τις εκλογές, πολλοί γυρολόγοι και αβανταδόροι, οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους ειδικούς στα εκλογικά ενοχλήθηκαν εκ του ασφαλούς. Γιατί δεν τολμούν να κατέβουν υποψήφιοι για να μετρήσουν τις ικανότητες τους και τις δυνάμεις τους.

Διέσπειραν τότε διάφορες ανόητες θεωρίες για συντάξεις, για παλιά υλικά, για τελειωμένους και διάφορες άλλες ανοησίες. Τους λέω και πάλι ότι σ’ αυτόν τον τόπο έχουμε και ιστορία και προσφορά. Και ότι σ’ αυτές τις εκλογές κατέβηκα ως υποψήφιος με τον καθ’ όλα έντιμο άνθρωπο Κώστα Λύρο, με μοναδικό σκοπό να βοηθήσω με τις δυνάμεις που διαθέτω να φύγει ο σημερινός δήμαρχος ο οποίος επί πέντε χρόνια έφερε άλλα ήθη στην πολιτική και στην αυτοδιοίκηση. Η αδιαφάνεια, η συναλλαγή και η χυδαιότητα αποθεώθηκαν. Με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και να εκτεθούν ακόμη και παλιοί άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, συναλλασσόμενοι μαζί του. Οι εκλογές αυτές ήταν οι πιο εξαχρειωμένες από όσες έχω να θυμάμαι μέχρι σήμερα. Όχι με ευθύνη μόνο του σημερινού δημάρχου αλλά και των συνεργατών του. Ο πολιτικός πολιτισμός ήταν άγνωστη λέξη για πολλούς από τους συνεργάτες του.

Στο διαδίκτυο οργίασαν οι ψεύτικες ειδήσεις, η μαύρη προπαγάνδα και η χυδαιότητα. Στο Νεοχώρι μερικά «μεγάλα κεφάλια» που θέλουν να το παίζουν εκλογομάγειροι και αβανταδόροι, πέρα από τις κακοήθεις διαδόσεις δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν (με αμοιβή ασφαλώς) και έναν υπανάπτυκτο «φουσκωτό» για τα θελήματα τους αλλά και για να ανεβάζει στο διαδίκτυο διάφορα ανορθόγραφα και χυδαία κείμενα για τον συνδυασμό μας, μιλάμε για κατάντια.

Τέλος θα ήθελα να πω ότι περίμενα να τελειώσουν οι εκλογές για να γράψω όλα τα παραπάνω γιατί ο πολίτικος μου πολιτισμός δεν μου επέτρεπε να ασχοληθώ νωρίτερα μαζί τους, αλλά και για να δω μέχρι που φτάνει η εξαχρείωσή τους”.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button