Δυτική Ελλάδα

Ακυρώθηκε (ξανά) το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα- Τι καταγγέλλουν οι διοργανωτές

syllalitirio-skopiano

Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα, ακυρώθηκε ξανά. Υπενθυμίζεται, ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 25 Φεβρουαρίου, στη συνέχεια μετατέθηκε για τις 4 Μαρτίου και τελικώς ορίστηκε για τις 11 Μαρτίου.

Στη σελίδα που δημιουργήθηκε στο facebook υπάρχει η ένδειξη: «Η εκδήλωση ακυρώθηκε. Δεν μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτή την εκδήλωση, αλλά μπορεί να αναρτάτε δημοσιεύσεις».

Οι διοργανωτές καταγγέλλουν τους λόγους που οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση, με ανακοίνωσή τους.

Διαβάστε την αναλυτικά εδώ:

«Δυστυχώς διαπιστώνουμε με τα λύπη μας, ότι δεν μπορεί να στηθεί ένα σοβαρό συλλαλητήριο, που αφορά εθνικό ζήτημα και το ζήτημα της Μακεδονίας μας, υπό Ερασιτεχνικές συνθήκες.

Κάποιοι προσπάθησαν να μας επιβάλουν άτομα που εμπλέκονται σε απάτες ή εξυπηρετούν συμφέροντα! Οφείλουμε όμως μετά την εμπλοκή μας στα δύο προηγούμενα μεγαλειώδη συλλαλητήρια να προστατεύσουμε την αξιοπρέπεια και αξιοπιστία μας, ως εκ τούτου:

ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ απο την διοργάνωση και την στήριξη οι: Ακριτίδης Παναγιώτης, Δεληγιαννίδης Γεώργιος & Σταύρος Γεωργίου

Ρωτήστε τους δήθεν διοργανωτές που μας επιβλήθηκαν με το έτσι θέλω, για την ΑΠΑΤΗ με τις παμμακεδονικες που έκαναν. Δημιούργησαν δελτίο τύπου με Παμμακεδονικές που ΠΟΤΕ δεν έδωσαν άδεια ή έγκριση με αποτέλεσμα να υπάρχει νομικό θέμα εις βάρος τους. Πέραν τούτου έχουν εμπλέξει άτομα από κόμματα και άτομα που εξυπηρετούν συμφέροντα. Συνεχίζουμε τον αγώνα με άλλες εκδηλώσεις!»

thecaller.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button