ΕξελίξειςΠολιτική

Ακυρώνει το ΠΑΣΟΚ την συγκρότηση της Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

po-ne-pasok

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την διαδικασία συγκρότησης σε σώμα της Ν.Ε Αιτωλοακαρνανίας, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Τομέας Οργανωτικής Πολιτικής (Τ.Ο.Π) του ΠΑΣΟΚ στις 23/11/2016 απέστειλε γραπτή οδηγία να μην προχωρήσει καμία διαδικασία ανασυγκρότησης της Ν.Ε Αιτωλοακαρνανίας και ότι για όποια σχετική ενέργεια θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με τον Τ.Ο.Π.

Παρά ταύτα στις 16/12/2016 κοινοποιήθηκε στον Τ.Ο.Π. επιστολή σύμφωνα με την οποία οριζόταν η πρώτη συνεδρίαση για συγκρότηση της ΝΕ την Δευτέρα 19/12/2016.

Ο Τ.Ο.Π., άμεσα ενημέρωσε και πάλι εγγράφως ότι η σχετική οδηγία μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει και επομένως η προγραμματισμένη σύγκληση του οργάνου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Επομένως, η πρώτη ειδική συνεδρίαση για συγκρότηση της Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19/12, με παρουσία μόνο κάποιων εκ των μελών της Ν.Ε., θεωρείται ως μη γενόμενη. Θα επαναληφθεί παρουσία κλιμάκια του Τ.Ο.Π., του βουλευτή και των μελών της ΚΠΕ του Νομού.

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει μόνο με πνεύμα ενότητας, σύνθεση απόψεων, χωρίς αποκλεισμούς και διαγραφές μπορεί να επιτευχθεί.

Στην προσπάθεια γα την ανάκαμψη της παράταξης δεν περισσεύει κανείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button