Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Βόνιτσα: “Άκτιος Δρόμος 10010 μέτρων – Τρέχουμε στον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας στις 6 Οκτωβρίου”

Όλες οι λεπτομερείς του αγώνα

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας καλεί στον 20ο Άκτιο Ημιμαραθώνιο δρόμο που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – πρόσκληση:

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο 20ος Άκτιος Ημιμαραθώνιος δρόμος που θα ξεκινήσει από το αεροδρόμιο του Ακτίου, ο αγώνας των 10.010 μέτρων που θα ξεκινήσει από τον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας και οι αγώνες 1000 μέτρων και 5.050 μέτρων.


Όλοι οι αγώνες συγκεντρώνουν πολλούς αθλητές από τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας αλλά και από Δήμους , όπως η Πρέβεζα , η Λευκάδα , η Αμφιλοχία , το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι , η Ηγουμενίτσα και η Άρτας ( υπάρχουν και συμμετοχές από συλλόγους Αθήνας , Πάτρας , Ιωαννίνων κ.α )

Ο αγώνας των 10010 μέτρων γίνεται για πρώτη φορά και συγκεντρώνει αθλητές και πολίτες που θέλουν να κάνουν ένα καλό τεστ αντοχής .

Ο δρόμος 10010 μέτρων θα ξεκινήσει από το χωριό Άγιο Νικόλαος Βόνιτσας (από το 10χλμ του Άκτιου Ημιμαραθωνίου Δρόμου ).

Οι αθλητές θα μετακινηθούν από την Βόνιτσα προς την εκκίνηση του αγώνα στις 8:15 πμ με Λεωφορείο του Δήμου . Το λεωφορείο για τον αγώνα των 10010 χλμ θα βρίσκεται στο ύψος της Τράπεζας Πειραιώς Βόνιτσας

Η εκκίνηση είναι ακριβώς στην διασταύρωση του Αγίου Νικολάου με Λευκάδα-Πρέβεζα- Βόνιτσα. Θα ξεκινήσει στις 09:10 πμ και θα ακολουθήσει την πορεία του ημιμαραθωνίου μέχρι τον τερματισμό στην παραλία της Βόνιτσας .

Στα τελευταία χιλιόμετρα ο δρόμος περνά περιμετρικά του Κάστρου της Βόνιτσας καταλήγοντας στην παραλία και την πλατεία Δημαρχείου Βόνιτσας .

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να τρέξουμε όλοι μαζί με τους φίλους μας και τις οικογένειες σε ένα όμορφο αγώνα στις 6 Οκτωβρίου

Αναλυτικές οδηγίες για τον αγώνα των 10010χλμ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες, γυναίκες άνω των 18 ετών (μαθητές Λυκείου μπορούν να αγωνιστούν εκτός ανταγωνισμού αφού υπογράψει ο γονέας την υπεύθυνη δήλωση του αγώνα )

Εγγραφές για τα 10010 μέτρα θα γίνονται καθημερινά μέχρι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου από τις 09.00 πμ έως 14.00 μμ στα γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας και στο τηλέφωνο 2643022232.

Νούμερα και βραχιόλια, όπως και οι τελευταίες εγγραφές θα γίνουν το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Βόνιτσας από τις 18.00 μμ έως τις 22.30 μμ και την ημέρα του αγώνα στο Δημαρχείο της Βόνιτσας από τις 08.00 πμ έως και τις 08:15 πμ.

ΠΡΟΣΟΧΗ : εγγραφές και νούμερα εν θα δίνονται στην εκκίνηση του αγώνα στο χωριό του Αγίου Νικολάου Βόνιτσας
Στον τερματισμό του αγώνα θα υπάρχουν φρούτα , νερά και ισοτονικά για όλους του; αθλητές

Σε όλους τους διαγωνιζόμενους θα δοθούν μετάλλια , διπλώματα συμμετοχής.

Θα δοθούν κύπελα στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες του αγώνα

Καλούμε τους πολίτες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας να δηλώσουν συμμετοχή για να τρέξουμε όλοι μαζί για την πόλη μας .

Επίσης καλούμε όλους όσους θέλουν από όμορους Δήμους να επισκεφθούν την Βόνιτσα στις 6 Οκτωβρίου να έρθουν να τρέξουν για να γνωρίσουν τις «όμορφες γωνιές» της Βόνιτσας .

ΕΚ  ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

O Πρόεδρος

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ”

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button