ΑγρότεςΡοή Ειδήσεων

Αιτωλοακαρνανία: Υπεγράφησαν οι πληρωμές για τα βιολογικά – Ευχαριστίες Κ. Καραγκούνη στον Μ. Βορίδη

Υπεγράφησαν οι πληρωμές για τα βιολογικά στην Αιτωλοακαρνανία, όπως ενημερώθηκε νωρίτερα από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη(πηγή), ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης.

Σημειώνεται ότι σχετικά με το θέμα των πληρωμών των δικαιούχων της βιολογικής κτηνοτροφίας, είχαν ασκηθεί πιέσεις από τον κ. Καραγκούνη σε επικοινωνία που είχε, τόσο με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, όσο και με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκρέκα.


Ο κ. Καραγκούνης είχε τονίσει σε αυτή την επικοινωνία ότι επρόκειτο για ένα πολύ σοβαρό θέμα που ταλάνιζε επί μήνες την Αιτωλοακαρνανία, καθώς είναι ένας από τους ελάχιστους νομούς στους οποίους δεν είχαν γίνει ακόμη οι πληρωμές.

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση” αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Καραγκούνης, εκφράζοντας την ικανοποίηση του καθώς, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, η πίεση που άσκησε απέφερε καρπούς.

Η ανακοίνωση του κ. Καραγκούνη:

“Καταβολή του ποσού της πληρωμής των δικαιούχων της βιολογικής κτηνοτροφίας Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Συνάντηση πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα ο βουλευτής Κ. Καραγκούνη, με τον Μ. Βορίδη και Κ. Σκρέκα για το μείζον θέμα της πληρωμής των παραγωγών βιολογικής κτηνοτροφίας.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα 10/8/2018 ο κ. Καραγκούνης ενημερώθηκε από τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Βορίδη ότι υπεγράφησαν οι πληρωμές που αφορούν την βιολογική κτηνοτροφία.
Ο κ. Κώστας Καραγκούνης ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση”.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button