Ροή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

Αιτωλοακαρνανία: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Τετάρτη (12/6)

Η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό, εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Για την Τετάρτη 12 Ιουνίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι:


Για το Αγρίνιο, στο Γ.Ν. Αγρινίου (κατά τις ώρες 09:00 με 14:00) και στον Οικίσκο, έξωθεν του Κέντρου Υγείας Αγρινίου (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00)  για το ευρύ κοινό.

Για το Μεσολόγγι, στο Γ.Ν. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» (κατά τις ώρες 08:30 με 14:00) για το ευρύ κοινό.

Για τη  Ναύπακτο, θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο κτήριο Τσώνη  (κατά τις ώρες 09:00 με 14:00) για το ευρύ κοινό.

Οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στον δειγματοληπτικό έλεγχο  οφείλουν να τηρούν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και να προσκομίζουν υποχρεωτικά τον αριθμό ΑΜΚΑ τους. Σημειώνεται ότι η προσέλευση των μαθητών θα γίνεται με συνοδεία γονέα. Σε περίπτωση που οι γονείς αδυνατούν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους και αυτά προσέρχονται με τη συνοδεία άλλου ενήλικα, οφείλουν να προσκομίζουν έγγραφη συγκατάθεση του γονέα με υπεύθυνη δήλωση από το gov.gr  ή επικυρωμένη από το ΚΕΠ.   

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στοχεύουν στον εντοπισμό των  συμπολιτών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορωνοιό και δεν φέρουν συμπτώματα, ενώ  διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button