Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Σταμνά: «Πήραν μέχρι τα κουφώματα και τις πόρτες», λέει ο άνδρας που του διέρρηξαν πέντε φορές το σπίτι

Του πήραν οικιακές συσκευές, σερβίτσια, οικιακό εξοπλισμό, είδη προσωπικής υγιεινής, μέχρι ντενεκέδες με λάδι - Την τελευταία φορά του σήκωσαν και τις κουρτίνες

Στόχος διαρρηκτών και μάλιστα για πέμπτη φορά μέσα σε λίγα χρόνια έπεσε το σπίτι ενός επαγγελματία στη Στάμνα Μεσολογγίου.

Είναι από τις ειδήσεις που δεν μπορείς να πεις πολλά! Στόχος διαρρηκτών και μάλιστα για πέμπτη φορά (!) μέσα σε λίγα χρόνια έπεσε το σπίτι ενός επαγγελματία στη Στάμνα.


Παλαιότερα οι κλέφτες που είχαν εισβάλει στο σπίτι, του είχαν πάρει ακόμη και τα κουφώματα από τις πόρτες και τα παράθυρα, ενώ αυτήν τη φορά πήραν τις κουρτίνες αλλά, όπως λέει σκωπτικά, άφησαν τουλάχιστον τις πόρτες για να μπορεί να το κλειδώσει.

Σε άλλες ληστείες, είχαν πάρει, οικιακές συσκευές, σερβίτσια και λοιπό οικιακό εξοπλισμό (καρέκλες, τηγάνια, μαχαίρια), είδη προσωπικής υγιεινής, μέχρι ντενεκέδες με λάδι.

Διαβάστε Επίσης

«Σε λιγότερο από 20 χρόνια ήρθαν για πέμπτη φορά να με ληστέψουν, πήραν πράγματα απλά για να κάνουν τη ζημιά. Στο παρελθόν, μου έχουν πάρει μέχρι τα κουφώματα και τις πόρτες. Δεν αντέχω άλλο. Σκέφτομαι να αφήνω το κλειδί, να μπαίνουν και να μην κάνουν καταστροφές. Δεν ξέρω τι να κάνω» δήλωσε ο κ. Ζαχαράκης, ο άτυχος ιδιοκτήτης στην εκπομπή Live News του MEGA.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button