ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Αιτήσεις για τις εισαγωγικές εξετάσεις στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Μεσολογγίου

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου ενημερώνει ότι από 2 Μαΐου έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις για συμμετοχή στις εισαγωγικές εξετάσεις στην Α΄Γυμνασίου του Καλλιτεχνικού Σχολείου Μεσολογγίου, η οποία αφορά τους μαθητές που θα αποφοιτήσουν φέτος από την ΣΤ΄ Δημοτικού.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου την αίτηση και τα σχετικά συνημμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@gym-kall-mesol.ait.sch.gr μέχρι τις 31 Μαΐου 2023.


Tα απαραίτητα δικαιολογητικά, το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου καθώς και την εξεταστέα ύλη στην ιστοσελίδα του σχολείου
https://gym-kall-mesol-new.ait.sch.gr/.

Στα ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ λειτουργούν τρεις κατευθύνσεις:

1. Εικαστικών Τεχνών
2. Θεάτρου-Κινηματογράφου
3. Χορού.

Είναι ένα καινούργιο σχετικά σχολείο με ιδιαίτερη κουλτούρα και μεγάλο ενδιαφέρον. Δίνει την δυνατότητα στα παιδιά που φοιτούν να ασχοληθούν και με κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα επαγγέλματα. Ανοίγει άλλους ορίζοντες σε παιδιά με ταλέντο και αγάπη για την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

«Είναι καιρός για δράση και για συνεργασία. Βοηθήστε μας να διατηρήσουμε το σχολείο μας ζωντανό», καταλήγει η ενημέρωση του Συλλόγου.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button