ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Αιτήσεις για τη διαδικασία επιλογής στην Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου

Όπως ανακοινώθηκε, για την εγγραφή μαθητών στην Α΄ Τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Αγρινίου για το σχολικό έτος 2020-2021, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο Μουσικό Σχολείο κατά το χρονικό διάστημα από 05-31 Μαΐου 2020.

Στα Μουσικά Σχολεία εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικού, ύστερα από επιλογή.

Η διαδικασία επιλογής και για το σχολικό έτος 2020-2021 θα διενεργηθεί από αρμόδιες επιτροπές που θα οριστούν από τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας& Β/θμιαςΕκπ/σης.
Η διαδικασία επιλογής θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε όλα τα Μουσικά Γυμνάσια της Χώρας και θα διαρκέσει μία ή δύο ημέρες ανάλογα με τον αριθμό των υποψηφίων(η ημερομηνία θα καθοριστεί από το αρμόδιο τμήμα του ΥΠΑΙΘ).

Οι θεματικές ενότητες στις οποίες αξιολογούνται οι υποψήφιοι είναι: ρυθμός, ακουστική ικανότητα, φωνητική ικανότητα, διάκριση ηχοχρωμάτων και προαιρετικά ένα μουσικό όργανο (ευρωπαϊκό ή παραδοσιακό) σε επίπεδο αντίστοιχο τουλάχιστον της κατωτέρας Σχολής.

Την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα την στείλετε:

α)ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚA στο email του σχολείου : mail@gym-mous-agrin.ait.sch.gr
β)στέλνοντας την σχετική αίτησηστο fax του σχολείου2641044485
γ) αυτοπροσώπως στη γραμματεία του σχολείου

Η αίτηση σας θα πρωτοκολλείται άμεσα και ο γονιός-κηδεμόνας θα επικοινωνεί με το 2641053595 (εσωτ 1,2,4)προκειμένου να σας γνωστοποιείται η παραλαβή και ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης σας
Πληροφορίες στο τηλ. του Μουσικού Γ/σίου: 2641053595 (εσωτ 1 -2) και στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του σχολείου http://gym-mous-agrin.ait.sch.gr/

Η αίτηση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button