ΠολιτισμόςΡοή ΕιδήσεωνΤέχνες

Για λίγες ακόμη μέρες οι αιτήσεις για το Διεθνές Street Art Φεστιβάλ

Η Art in Progress ευχαριστεί όλους όσους εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να συνεισφέρουν στην διοργάνωση του ArtWalk 4.

Tο μονaδικό Διεθνές Street Art Φεστιβάλ που διοργανώνεται από ανθρώπους μιας δυναμικής κοινωνίας πολιτών με όραμα για την Πάτρα και τον δημόσιο χώρο, βάζει και πάλι μπροστά τις μηχανές του.

Σκοπός των διοργανωτών είναι να προσφέρουν σύγχρονες καλλιτεχνικές εμπειρίες στους ανήσυχους πολίτες της Πάτρας.

Από τις 20 Φεβρουαρίου, η Art in progress ξεκίνησε να καλεί νέους εθελοντές. Έως σήμερα έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους πολλοί, σίγουρα είναι ανήσυχοι, θα θέλουν να μοιράζονται κοινούς προβληματισμούς, κοινές πολιτισμικές και κοινωνικές ανησυχίες, κοινές απόψεις για το τι είναι εθελοντισμός και το τι αυτός μπορεί να προσφέρει στην πόλη και στους πολίτες της.Λίγες μέρες απομένουν ακόμα!

Όσοι  ενδιαφέρονται να γνωρίσουν καλύτερα την ομάδα της Art in progress, πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες της street art, θεωρητικούς και δημοσιογράφους από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, καθώς και να συμμετέχουν στην «συζήτηση» για την τέχνη στο δημόσιο χώρο, δεν έχουν παρά να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ.Οι αιτήσεις για τους εθελοντές μας λήγουν την Κυριακή στις 31 Μαρτίου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την αίτησή σας,επισκεφτείτε την αίτηση https://goo.gl/5vfB5Q ήεπισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Art in Progress www.artinprogress.eu ή επικοινωνήστε μέσω e-mail στο patrartinprogress@gmail.com ή  μέσω τηλεφώνου στο 6948098744 ή μέσω των social media: Art In Progress, ArtWalk, artinprogress.patras.

4ο Street Art Festival Πάτρας | ΑrtWalk 4 (Μάιος – Ιούνιος 2019)

«Οι ευθύνες και οι ανάγκες της διοργάνωσης έχουν μεγαλώσει τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι κάτι καινούριο γεννιέται στην πόλη, πολύ μακριά από τα συνηθισμένα. Θέλετε να συμμετέχετε κι εσείς σε αυτή την αλλαγή; Σας περιμένουμε!», καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button