ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Κλειστή η αίθουσα ενδυνάμωσης του ΔΑΚ Αγρινίου – αναμένονται καινούργια όργανα

Κλειστή παραμένει η αίθουσα ενδυνάμωσης του ΔΑΚ Αγρινίου, η οποία όμως σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Νίκο Γκρίζη αναμένεται να ανοίξει σύντομα, με καινούργια όργανα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη, πρόκειται για μία αίθουσα στην οποία προπονούνταν καθημερινά δεκάδες πολίτες, οι οποίοι αδυνατούν για οικονομικούς λόγους να στραφούν σε ιδιωτικά γυμναστήρια. Μάλιστα στην καταγγελία τονίζεται ότι η αίθουσα αποφασίστηκε να κλείσει για την ολοκλήρωση εργασιών, λίγο πριν τις εκλογές.

Οι εργασίες αφορούν την αποκατάσταση του πατώματος της αίθουσας, όπως και την αντικατάσταση των οργάνων με καινούργια, συνολικού κόστους 24.000 ευρώ.

Όπως δήλωσε ο κ. Γκρίζης, τα όργανα αναμένονται άμεσα, ίσως και αύριο στο Αγρίνιο, έτσι ώστε η αίθουσα να ανοίξει ξανά την ερχόμενη εβδομάδα για να φιλοξενήσει τους αθλούμενους.

Αναλυτικά η καταγγελία που απέστειλε πολίτης στον Τοπικό Τύπο:

Είναι συνηθισμένο πολλά έργα να αποφασίζονται να πραγματοποιηθούν λίγο πριν τις εκλογές!!! Έτσι το ίδιο έγινε με την μοναδική κλειστή αίθουσα ενδυνάμωσης (όργανα γυμναστικής, βάρη και πολύζυγα) του ΔΑΚ Αγρινίου, στην οποία καθημερινά προπονούνταν δεκάδες αθλούμενοι και αθλητές, η οποία μετά από πέντε χρόνια αποφασίστηκε να κλείσει για ανακατασκευή!!!. Όμως το παράδοξο δεν είναι ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε την περίοδο αυτή, αλλά το ότι έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από το κλείσιμό της, χωρίς σχεδόν τίποτα να έχει γίνει μέχρι σήμερα (πέρα από ένα απλό βάψιμο)…

Άραγε λαμβάνουν καθόλου υπόψη οι διοικούντες την ανάγκη των πολιτών που έκαναν χρήση του χώρου και οι περισσότεροι αδυνατούν για οικονομικούς λόγους να στραφούν στα ιδιωτικά γυμναστήρια; Υπάρχει κάποιος προγραμματισμός που να δίνει συγκεκριμένο χρόνο εκτέλεσης των εργασιών; Ή απλά αποφασίζουν το κλείσιμο της μοναδικής αίθουσας, χωρίς νωρίτερα να έχουν προγραμματιστεί οι κατάλληλες εργασίες, έτσι ώστε να δοθεί σύντομα στους δημότες που επιθυμούν να γυμναστούν. Σίγουρα όλη αυτή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση φανερώνει παντελής έλλειψη σοβαρότητας αλλά και σεβασμού προς τους αθλούμενους που έβρισκαν ένα δημόσιο χώρο για να αθληθούν!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button