Γεγονότα

Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο- συνεχίζονται οι δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

koi-aimodosia-gea-13-6-20145

Στο πλαίσιο της «εβδομάδας εθελοντή αιμοδότη», πραγματοποιήθηκε σήμερα εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ. Η προσπάθεια για επάρκεια εθελοντικά παρεχόμενου αίματος στην Ελλάδα δεν σταματά, με τους κατά τόπους συλλόγους να δίνουν το μήνυμα της ανάγκης για τη σπουδαία προσφορά.

koi-aimodosia-gea-13-6-20141

Η «Εβδομάδα Εθελοντή Αιμοδότη» που πραγματοποιείται με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη (14 Ιουνίου) και η ένταξη σε αυτή της σημερινής αιμοδοσίας από το Διοικητικό συμβούλιο και την Επιτροπή Νέων του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, ήταν μια καλή αφορμή για να θυμηθούν όλοι πως τα ακριβότερα δώρα είναι συνήθως αυτά που δεν κοστίζουν τίποτα…

koi-aimodosia-gea-13-6-20143

Κατά τα λοιπά, στη σημερινή αιμοδοσία που ξεκίνησε στις 8 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 2 το μεσημέρι προσήλθαν περίπου 65 άτομα από τους οποίους μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν οι 50. Η επόμενη αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Αυγούστου, ο καθένας όμως μπορεί να γίνει εθελοντής και να αιμοδοτήσει στο αντίστοιχο τμήμα του Νοσοκομείου, οποιαδήποτε μέρα.

koi-aimodosia-gea-13-6-20144

Οι εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη συνεχίζονται απόψε και αύριο στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button