Αυτοδιοίκηση

Αιχμηρή απάντηση «Ελληνικής Αυγής» για τα επεισόδια στο Περιφερειακό: «Το τσίρκο του Ν. Μιχαλολιάκου…»

po-perifereiako-xa-rigas

«Το τσίρκο του Νίκου Μιχαλολιάκου απόψε στην Πάτρα» τιτλοφορείται η ανακοίνωση της «Ελληνικής Αυγής» και του επικεφαλής της Χρ. Ρήγα που πρόσφατα παραιτήθηκε από τη Χρυσή Αυγή, με το κόμμα να ισχυρίζεται ότι τον διέγραψε. Η ανακοίνωση έχει να κάνει με τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο όταν μέλη της Χ.Α. απαίτησαν, ουσιαστικά, από τον Χρήστο Ρήγα να παραιτηθεί από την έδρα του στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αφού σε αυτό εξελέγη ως επικεφαλής περιφερειακής παράταξης που στήριζε τη Χρυσή Αυγή. 

Η ,ιδιαίτερα αιχμηρή, ανακοίνωση είναι η εξής:

Ο θίασος των φουσκωτών με ιμπρεσάριο κλίκα γύρω από τον γ.γ της Χρυσής Αυγής προσέφερε σήμερα Δευτέρα 25 Μαΐου μια δωρεάν παράσταση στο φιλοθεάμων κοινό της Πάτρας.

Μια ομάδα 30 γραφικών , οι περισσότεροι των οποίων μεταφερόμενοι από την Αθήνα , προσπάθησε να εμποδίσει την είσοδο του εκλεγμένου από τον Ελληνικό λαό της Δυτικής Ελλάδας ,περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Ρήγα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Πάντα από μακριά με κραυγές και χωρίς κανένα επιχείρημα και φυσικά πάντα χωρίς να πετύχουν τίποτα αφού ο Χρήστος Ρήγας εισήλθε και συμμετείχε στη συνεδρίαση του συμβουλίου κανονικά.

Οι κύριοι που κινούν τις φουσκωτές αυτές μαριονέτες οφείλουν να γνωρίζουν ότι οι πραγματικοί εθνικιστές δε φοβούνται ούτε ενοχλούνται από περιφερόμενους θιάσους. 

Η έδρα στο Περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας κερδήθηκε από τα πατριωτικά πιστεύω των ψηφοφόρων που κατάφερε να κερδίσει ο Χρήστος Ρήγας ως επικεφαλής του συνδυασμού της ”Ελληνικής Αυγής”.

Δεν ανήκουν σε κανένα καρεκλοκένταυρο των κεντρικών γραφείων της Αθήνας που ζει με διπλούς και τριπλούς μισθούς από το κόμμα χωρίς ποτέ να έχει μάθει τι θα πει αγώνας στο δρόμο , τι θα πει εθνικισμός. 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close