ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αιχμές Μιχαηλίδου για το «Χαμόγελο του Παιδιού»: «Έχει 20 εκατ. πλεόνασμα, 5 εκατ. στην Ελβετία, να μην χρησιμοποιεί τα λεφτά»

H υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και αναφέρθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, άφησε αιχμές κατά του ιδρυτή του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλου, μιλώντας στην εκπομπή του Action24 «Πρωινή Ζώνη».

H υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ανέφερε: «Έχουν γίνει ρεπορτάζ των ρεπορτάζ, δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας συμπολίτης μας σήμερα που πιστεύει ότι ένα ίδρυμα, το οποίο έχει 20 εκατομμύρια πλεόνασμα, 5.000.000 στην Ελβετία, τον πρόεδρό του που μένει διάβασα σε μια βίλα 2.000.000 με πόσα μπάνια λέει ότι έχει και να μην χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά για να κάνει παραπάνω μπάνια για τα παιδιά και να κάνει την δομή λειτουργική».«Αυτό που λέτε είναι μια μομφή σαφής και ευθεία προς τον πρόεδρο του Χαμόγελου», της είπε ο δημοσιογράφος.

«Όχι, λέω πως δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το ίδρυμα, το Χαμόγελο είναι πλεονασματικό 20.000.000, η Κιβωτός 5.000.000. Δεν μπορώ να πιστέψω πως αν έχει κάποιος πλεόνασμα 20.000.000 και μένει και σωστά μένει σε ένα καλό σπίτι αφού έχει λεφτά και κάνει καλά τη δουλειά του, δεν μπορούν να μας λένε όμως ότι δεν μπορούν να φτιάξουν τις υπόλοιπες δομές όπως πρέπει…», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

gazzetta.gr

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button