Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

«AHEPA Lepanto 1571»: Στήριξη προς τον Σύλλογο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «ΣΚΕΠΗ»

Aντιπροσωπεία του Τμήματος Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571” προσέφερε σημαντική στήριξη σε τρόφιμα και ιματισμό, προς το Σύλλογο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «ΣΚΕΠΗ» στη Ναύπακτο, με σκοπό τη διαχείριση και την ορθή διανομή τους προς το Σύλλογο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «ΣΚΕΠΗ» στη Ναύπακτο, με σκοπό τη διαχείριση και την ορθή διανομή τους.

H ανακοίνωση:

«Η AHEPA από την αρχή ιδρύσεως της, ως καταστατικό σκοπό έχει να βοηθά τους ανίσχυρους Έλληνες σε κάθε στιγμή της ιστορίας. Έτσι και τώρα, στις δύσκολες αυτές στιγμές που η Πατρίδα μας περνά, πιστή στο καθήκον της, βρίσκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια που σκοπό έχει τη βοήθεια προς τον συνάνθρωπο.


Στο καταστατικό αυτό πλαίσιο λειτουργίας μας, την Πέμπτη 16/12/2020 αντιπροσωπεία του Τμήματος Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571” προσέφερε σημαντική στήριξη σε τρόφιμα και ιματισμό, προς το Σύλλογο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «ΣΚΕΠΗ» στη Ναύπακτο, με σκοπό τη διαχείριση και την ορθή διανομή τους.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή, αλλά κυρίως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία INTERTAN Α.Ε και τον εμπορικό διευθυντή Κο Ευάγγελο Τσιάμη, για τη γενναιόδωρη προσφορά τους. Με τις ενέργειες αυτές δείχνουν περίτρανα, ότι τις μεγάλες εταιρείες τις διοικούν πρωτίστως οι Άνθρωποι.

Εμείς τη μόνη υπόσχεση που δίνουμε, είναι ότι θα συνεχίζουμε µε τους ίδιους, αμείωτους ρυθμούς και αγωνιστικό πνεύμα, να υπηρετούμε τις αρχές και τις αξίες που οι ιδρυτές της AHEPA το 1922 θεμελίωσαν και αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας νέας σημαντικής πορείας για τον Ελληνισμό στα χρόνια που επακολούθησαν».

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button