ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Αγροτοδικεία καταγγέλλει το ΚΚΕ- κατηγορούμενος ο πρόεδρος της ΟΑΣ και υπ. βουλευτής Σπύρος Κοτοπούλης

«Η δίωξη ασκήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ και η δίκη γίνεται τώρα, επί ΝΔ»

Ανακοίνωση-καταγγελία εξέδωσε η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, για τα «αγροτοδικεία» που, όπως αναφέρει, στήνονται ξανά.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, δικάζεται, μεταξύ άλλων αγροτοσυνδικαλιστών, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στο νομό


«Οι αγρότες δεν θα το βάλουν κάτω, όσα αγροτοδικεία κι αν κάνουν οι κυβερνήσεις!», τονίζεται ακόμη και γίνεται λόγος για «απαράδεκτη ενέργεια, που πρέπει να καταδικαστεί από κάθε αγρότη, κτηνοτρόφο και συνολικά το λαό του νομού, έχει τη σφραγίδα τη σημερινής κυβέρνηση της ΝΔ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ. Το αγροτοδικείο, της Τρίτης 7 Μάρτη, είναι δίωξη που άσκησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για κινητοποιήσεις του 2019 και τις συνεχίζει η σημερινή της ΝΔ».

Η ανακοίνωση της κομματικής οργάνωσης, συνεχίζει:

«Το κράτος φαίνεται ότι έχει συνέχεια και λειτουργεί κανονικά, διώκοντας τους αγρότες που διεκδικούν να μείνουν στα χωράφια και στα χωριά τους, αλλά όχι για την ικανοποίηση των βασικών τους απαιτήσεων.
Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, αντιμετωπίζουν για μια ακόμη φορά την αναλγησία και την εχθρότητα των κυβερνήσεων, που δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο, αφού σταθερά με όλα τα μέσα και τα εργαλεία, στηρίζουν τους μεταποιητές βιομήχανους, τους εξαγωγείς, τις τράπεζες, έναντι των συμφερόντων των αγροτών.
Αξιοποιούν τους νόμους που οι ίδιες οι κυβερνήσεις ψηφίζουν, ώστε η δικαιοσύνη να βάζει στο στόχαστρο τον «εχθρό λαό».

Καλούμε κάθε αγρότη, κάθε κτηνοτρόφο, συνολικά το λαό του νομού, να βγάλει συμπεράσματα από τη στάση των κυβερνήσεων διαχρονικά και να κάνει την επιλογή να σταθεί απέναντί τους, δυναμώνοντας το ΚΚΕ παντού και στις επερχόμενες εκλογές.
Καλούμε το λαό του νομού, ψηφίζοντας αγωνιστές που είναι σάρκα από τη σάρκα του λαού, αγωνιστές που βρέθηκαν πλάι του σε κάθε στιγμή, να δείξει την αντίθεση του σε τέτοιες ενέργειες που επιδιώκουν να χτυπήσουν το δικαίωμά του να αγωνίζεται και να διεκδικεί.
Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του νομού δεν κάνουν πίσω, οι αγώνες δεν καταστέλλονται!».

kotopoulis dioxi

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button