Δυτική Ελλάδα

«Αγροτικά Προϊόντα και Μεταποίηση»

epi-epixeirisi-trofima

Το 2ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 στο  Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο από το ΜΒΑ Διοίκησης Επιχειρήσεων Τροφίμων του Τμήματος ΔΕΑΠΤ του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας.

Το «ΜΒΑ Διοίκησης Επιχειρήσεων Τροφίμων» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, διοργανώνει το Σάββατο 25 Μαΐου 2013, στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, το 2ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών με θέμα «Αγροτικά Προϊόντα και Μεταποίηση».
Κορυφαία επιχειρηματικά στελέχη και πανεπιστημιακοί θα παρουσιάσουν και θα σχολιάσουν επιτυχημένες στρατηγικές Μάρκετινγκ από επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών.

Το Συμπόσιο έχει δύο κεντρικούς θεματικούς άξονες. Ο πρώτος θεματικός άξονας επικεντρώνεται στην «Μεταποίηση των Αγροτικών Προϊόντων» των ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία. Ο δεύτερος θεματικός άξονας έχει σαν θέμα «Παράγω στην Ελλάδα» και θα παρουσιαστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πανελλήνια έρευνα «Ελληνικό Προϊόν και Καταναλωτής», των κ.κ. Γεώργιου Μπάλτα, Καθηγητή Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Προκόπη Θεοδωρίδη, Επίκουρο Καθηγητή Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button