Αγρότες: Σε παράταξη τα τρακτέρ στην εθνική οδό στο Αγρίνιο (video-φωτο)

Συμβολικά έκλεισε ο δρόμος για δέκα λεπτά

Από τη μία η κυβέρνηση διαμηνύει προς τους αγρότες «ό,τι δώσαμε, δώσαμε» από την άλλη αφήνει παράθυρο να επανέλθει με νέα μέτρα σε βάθος χρόνου. Κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών πραγματοποιείται την Τρίτη.

Την ίδια στιγμή, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, καταγράφονται κιινητοποιήσεις, ειδικά από εκείνους τους φορείς των αγροτών που δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις κυβερνητικές εξαγγελίες. Στην Αιτωλοακαρνανία μάλιστα, ανακοινώθηκαν δυο κινητοποιήσεις.


Η πρώτη στα διόδια Ακτίου και η δεύτερη στη γέφυρα της Ερμίτσας, στην παλιά ε.ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο Αγρίνιο, μετά απο σχετικό κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων. Στο Αγρίνιο, τα τρακτέρ παρατάχθηκαν παράπλευρα της εθνικής οδού στις 12 το μεσημέρι, τελικά λίγο παρακάτω από τη γέφυρα της Ερμίτσας, στο ύψος της αντιπροσωπείας της VW.
Σε δηλώσεις τους, εκπρόσωποι τους, δηλώνουν ανικανοποίητοι από τις εξαγγελίες της κυβέρνησης και αναφέρουν πως θα αποφασίσουν σε συντονισμό και με άλλους συναδέλφους τους, σε διάφορες περιοχές της χώρας, για το αν θα πάνε σε κλιμάκωση.

«Στην κοροϊδία απαντάμε με κλιμάκωση του αγώνα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΑΣ Αιτωλ/νίας Σπύρος Κοτοπούλης. Η εθνική οδός έκλεισε συμβολικά για μερικά λεπτά.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο αγρότες τρακτέρ