Άγριοι ξυλοδαρμοί και ληστείες κατά αλλοδαπών σε Δρυμό Βόνιτσας και Νεοχώρι

Νέο σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη νύχτα στο Δρυμό Βόνιτσας, με τρεις άνδρες πακιστανικής καταγωγής να πέφτουν θύματα άγριου ξυλοδαρμού.

Οι τρεις Πακιστανοί, κατά τα φαινόμενα, εργάτες γης, αναστατώθηκαν χθες βράδυ όταν και στην αποθήκη που διέμεναν, τέσσερις άγνωστοι άνδρες, χτυπώντας επίμονα την πόρτα, τους ζητούσαν να τους να ανοίξουν, ισχυριζόμενοι ότι είναι αστυνομικοί που θέλουν να τους ελέγξουν. Υποψιαζόμενοι ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, οι δεν άνοιξαν, ωστόσο, οι “αστυνομικοί” έσπασαν την πόρτα…


Ακολούθως, απειλώντας και με όπλο, επιτέθηκαν με λοστούς στους τρεις άνδρες, από τους οποίους και απέσπασαν επτά κινητά τηλέφωνα καθώς και 670 ευρώ. Κατόπιν διέφυγαν και αναζητούνται από την Αστυνομία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το σχηματισμό δικογραφίας για την υπόθεση αναφέρει:

“Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, διέρρηξαν αποθήκη όπου διαμένουν τρεις αλλοδαποί, τους οποίους απείλησαν με πυροβόλο όπλο (τύπου πιστολιού), τους άσκησαν σωματική βία με σιδερολοστούς στα άκρα τους και τους αφαίρεσαν (670) ευρώ και επτά κινητά τηλέφωνα”.

Οι Αστυνομικές Αρχές παρατηρούν πολλές ομοιότητες με περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στο Νεοχώρι Οινιάδων, όπου με όμοιο τρόπο σε αποθήκη Τυροκομείου έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού άλλοι τέσσερις αλλοδαποί, από τους οποίους και απέσπασαν χρηματικό ποσό 1500 ευρώ.

 

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Δρυμός Βόνιτσας Ληστεία ξυλοδαρμός Πακιστανοί