Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Άγριοι καυγάδες στο νοσοκομείο Αγρινίου για τα παρανόμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Καθημερινότητα τείνουν να γίνουν στο Νοσοκομείο Αγρινίου οι διενέξεις μεταξύ πολιτών και στελεχών του ιδρύματος.

Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη στο agriniopress.gr, ένα ιδιαίτερα έντονο περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου και πιο συγκεκριμένα στην είσοδο των Τ.Ε.Π.

Με βάση τα όσα αναφέρει στη σχετική επικοινωνία του, ο Διοικητής του Νοσοκομείου ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με συνοδούς ασθενών που είχαν παράνομα σταθμευμένα τα οχήματά τους, με αποτέλεσμα να παρακωλύεται η κυκλοφορία των ασθενοφόρων.

Μάλιστα, ένας από τους παρευρισκομένους συνοδούς ασθενών που είχε παράνομα σταθμευμένο το όχημά του στον ειδικό χώρο στάθμευσης των οχημάτων της Αστυνομίας, αρνούνταν να το μετακινήσει και κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος του Διοικητή.


Τότε επενέβη υπάλληλος του προσωπικού Ασφαλείας ο οποίος και με την παρέμβασή του κατόρθωσε να κατευνάσει τα πνεύματα, οδηγώντας τον πολίτη στο αυτοκίνητο του, το οποίο και μετακίνησε σε νόμιμο χώρο στάθμευσης.

Του γεγονότος επιλήφθηκε η Αστυνομία από την οποία δεν επιβεβαιώθηκε καμία παράβαση αφότου το σύνολο των παρευρισκομένων είχε αποχωρήσει, με τον υπάλληλο του προσωπικού Ασφαλείας να δέχεται τα συγχαρητήρια για την επέμβασή του.

Το agriniopress, επιχείρησε ανεπιτυχώς να επικοινωνήσει και με τον διοικητή του νοσοκομείου.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button