Βουλευτικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου: «Συγχαρητήρια στον Κ. Μητσοτάκη- τo πάθος για να ξαναχτίσουμε την Nέα Ελλάδα μας ενώνει όλους!»

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου της ΝΔ, με ανακοίνωσή της, συγχαίρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευρεία νίκη του, τους βουλευτές της ΝΔ, τα τοπικά στελέχη, τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Αγρινίου αλλά και τους εκλογικούς αντιπροσώπους.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου επιθυμούμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευρεία νίκη του και την άξια εκλογή του ως Πρωθυπουργό της Χώρας. Το ήθος, η αξιοπρέπεια και η όρεξή του για δουλειά αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την ανατολή μιας νέας φωτεινής περιόδου για την κοινωνία μας.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους εξελέγησαν Βουλευτές και στους οποίους ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία πιστεύοντας στην αγαστή μας συνεργασία και θεωρώντας πως από κοινού θα μπορέσουμε να λύσουμε πολλά από τα προβλήματα που χρονίζουν στην περιοχή μας, αλλά και σε όσους τελικά δεν τα κατάφεραν ! Το πάθος για να ξαναχτίσουμε την Nέα Ελλάδα μας ενώνει όλους!

Συγχαρητήρια στα τοπικά στελέχη, τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου,

αλλά και τους εκλογικούς μας αντιπροσώπους που υποστήριξαν αυτήν τη

δημοκρατική διαδικασία των εκλογών, και βέβαια τους εκατοντάδες

χιλιάδες Νεοδημοκράτες αλλά και όλους τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία δίνοντας καθαρή νίκη.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδροςτης ΔΗΜ.Τ.Ο.  Αγρινίου

Ευάγγελος Τσιόβουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button