Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Αγρινιώτικη συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μ.Μ.Α.

Ο αθλητής του Ηρακλή Αγρινίου Μάρρης Βασίλης είναι ένας  από τους αθλητές της εθνικής Ελλάδος Μ.Μ.Α που θα αγωνισθούν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα  Μ.Μ.Α  ανδρών γυναικών  που θα γίνει  στην  Ισπανία. από 11 έως 14 Οκτωβρίου.

Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα γίνεται υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας Μ.Μ Α   W.Μ.Μ.Α.Α  η οποία στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Πανελλήνια ομοσπονδία Μ.Μ.Α ( Π.Ο.Μ.Μ.Α ). με τον Ηρακλή Αγρινίου ,  και τον προπονητή του, Γεώργιο Καψιμαλη, να είναι ιδρυτικά μέλη της.


Την εθνική στελεχώνουν επτά αθλητές, ένας σε κάθε κατηγορία κιλών οι οποίοι είναι οι πρώτοι σε κάθε κατηγορία του πανελληνίου πρωταθλήματος Μ.Μ.Α 2018.

Ο αθλητής του Γιώργου Καψιμαλη, Βασίλης Μάρρης, θα αγωνιστεί στην κατηγορία -93 κιλών.

Ο προπονητής του Ηρακλή Αγρινίου εύχεται σε όλους τους αθλητές της εθνικής ότι καλύτερο σε αυτό το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Επίσης όπως δηλώνει ο Γιώργος Καψιμαλη τόσο ο ίδιος όσο και οι αθλητές με τον Ηρακλή Αγρινίου είναι από τους πρωτοπόρους από το ξεκίνημα του Μ.Μ.Α στην Ελλάδα καθώς συμμετέχουν σε όλες της εγχώριες διοργανώσεις ( εθνικά πρωταθλήματα και επαγγελματικες διοργανώσεις) καθώς και στο εξωτερικό είτε με την εθνική είτε σε μεγάλα ενεντ .

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button