Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Η ΑΑΔΕ επιμένει για τη μετακίνηση υπαλλήλων της ΔΟΥ Μεσολογγίου στο Αγρίνιο

Σκωτσέζικο ντους στους τρεις υπαλλήλους της ΔΟΥ Μεσολογγίου κάνει το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ, τους οποίους έχει αποφασίσει τελικά να μετακινήσει στην αντίστοιχη υπηρεσία του Αγρινίου.

Μόλις σήμερα ήρθε έγγραφο να μετακινηθούν άμεσα, παρόλο που πριν από δυο μήνες είχε έρθει ένα άλλο, μετά από πολικές παρεμβάσεις, ότι οι μετακινήσεις αναστέλλονται. Φαίνεται ότι οι τελευταίες πολιτικές παρεμβάσεις δεν ήταν ισχυρές και πιεστικές, οπότε η ΑΑΔΕ αποφάσισε να προχωρήσει στις μεταθέσεις. Η πρώτη απόπειρα έγινε πριν από περίπου 6 μήνες και μετά από πολιτική κινητοποίηση αναβλήθηκαν για λίγο. Η ΑΑΔΕ ξαναέστειλε έγγραφο, παρενέβησαν όμως πολιτικά πρόσωπα και η διαβεβαίωση ήταν ότι αναστέλλονται οι μεταθέσεις, πράγμα που δεν τηρήθηκε και πιάνει στον ύπνο όλους τους φορείς του Μεσολογγίου.


Αυτό που προκαλεί απορία στην τοπική κοινωνία έχει να κάνει με τις προθέσεις του υπουργείου Οικονομικών, σχετικά με την διατήρηση ή μη της Δ.Ο.Υ. στο Μεσολόγγι. Αξίζει να σημειωθεί για πολλοστή φορά, ότι η υπηρεσία διαθέτει ιδιόκτητο κτίριο στην πρωτεύουσα το νομού. Μάλλον όμως για τους διοικούντες, δεν είναι αρκετό ούτε το κτίριο, ούτε ότι το Μεσολόγγι είναι πρωτεύουσα, ούτε τίποτε από την ιστορία κλπ.

Όποιος έχει μεγαλύτερη επιρροή και ψήφους μπορεί να καταλύει ακόμα και νόμους που λένε ότι τουλάχιστον σε κάθε πρωτεύουσα νομού θα υπάρχει Δ.Ο.Υ.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

aixmi-news.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button